PAPUSOPPA5.7.2017 14:29
1/36
Tuun hulluksi ku en tiiä mikä mulla on :(

Okei sori demitohtorit kun jälleen vaivaan mut...

Siis oikeesti mikä mua vaivaa? Mulla on jatkuvasti ihan _helvetin_ väsynyt ja pöhnäinen olo, tavallaan pyörryttää (kirjotin tästä jo aikasemmin tänne), pahoinvoinnilla varustettuna. Kaikkein hirveintä tää on aamulla, herätessä tuntuu ku ois rekan alle jäänyt, ennen ku ehin ees nousta. Niimpä joka päivä alkaa mukavalla paniikilla siitä miten paska olo on, ja mistä kaikesta kauheesta se voiskaan johtua. Yleensä helpottaa vähän sen jälkeen kun nousen mutta palaa päivälläkin vähintään pari kertaa.

Ja joo, oon käyny lääkärissä useemman kerran nyt, on testattu kilpirauhaset, diabetes, raskaus, sydänkäyrä, kuunneltu keuhkot ja sydän, otettu perusverikokeet ja laajemmat eikä mitään muuta löydetty ku b12-vitamiinin puutos, eikä edes mikään ihan hirveen vakava.

Oon syöny nyt b12-vitamiinia (ja multivitamiinia) yli viikon verran eikä olo oo menny kyllä mun mielestä yhtään paremmaks, pikemminkin aamuista tullu entistäkin kauheempia.

Pelottaa ihan helvetisti kun en tiiä mitä muuta tää enää voi olla, paitsi joku syöpä tyyliin?? Koska kai joku infektio yms olis näkynyt noissa verikokeissa? En pysty olemaan kyttäämättä kaikkia mahollisia kipuja sun muuta ja se vaan pahentaa asiaa koska nyt on sit henkinen ahistus kaiken fyysisen paskan lisäksi :D

Idiksiä mitä voisin kokeilla tehä tän helpottamiseen? Kelasin ainakin kokeilla magnesiumii ja kalsiumia ottaa.. Syön jo valmiiks mielestäni ihan terveellisesti, nukun kunnolla, ei oo sisäilmaongelmia, harrastan liikuntaa, ei oo mitään masennusta tms stressiä, paitsi nyt tästä sairausbasasta ::D Joten kaikki ehdotukset otetaan vastaan.. Taidan mennä vielä takas lääkärillekin tästä ulisemaan, joten jos on vinkkejä mitä kannattais tutkia niin kertokaa nekin D: