meitsivain_12.6.2017 21:02
1/9
Turpoova vatsa, apuu tai vertaistukee?

Siis mul on tosi herkästi turpoova vatsa ja niin on mun mutsil ja sen veljelläki. En tiiä yhtää onks kyse ärtyneest suolest vai mistä, keliakiast ei todennäkösesti, koska ainakaa verikokeis ei näkyny mitää. Mua oikeest häiritsee tää ku oon muute kropaltani aika sopusuhtane nii sit näyttää pirun tyhmält olla iltasin semmone kauhee laiha läski ku vatsa on kauhee pömppö ihanku ois raskaana tai jotai ):

Ja koska se näyttää mun silmis epäviehättävält nii pelkään et muittenki silmis et mitä jos se on kauhee turn off eikä kukaa jäbä sit joskus haluu seurustella mun kans? Sen lisäks et se näyttää inhottavalt nii on sit viel se et ku se on oikeen turvonnu nii sit se on kans hemmetin kipee nii jo senki takii haluisin eroon täst vaivasta... Mutten tiiä miten ku tuntuu että ihan KAIKKI turvottaa sen D: kokeilin esim sitä et syö lähinnä kauraleipää eikä ruis mut ei sekää paljoo auttanu... Kananmuna tai maitoallergiaaki oon miettiny nii en tiiä pitäskö olla viikko ilman niit ja kattoo turpooko...

Mut kertokaa teiän näkemyksiä ja etenki kokemuksia jos ootte vastaavas tilantees ja mite ootte selvinny ja onks se kauheen epäviehättävää miesten silmis xdd tiiän et tää kuulostaa lapsellisen, epävarman teinin höpinältä mut mua oikeesti häiritsee ja mietityttää tää.