omenakaurapuuro30.5.2017 15:28
1/5
toisen herättäminen unihalvauksesta

Onko siis mahollista herättää tai auttaa toista, kun huomaa että tällä on unihalvaus? kokemuksia?

Itse en nää painajaisia, enkä oo varma oonko oikeesti koskaan kokenu unihalvausta. Joskus nähnyt unia missä muka herään ja en saa silmiä auki, mutta sitten kun aukeavat uni jatkuu ihan normisti ja mitään pelottavaa painajaismaista ei oo näissä koskaan ollu. Mun avomiehellä kuitenkin on tässä sanotaan n. puolenvuoden sisällä ollut taas useempaankin kertaan.
Viime yönä satuin olemaan hereillä kun näin taas kävi, toki en tajunnut vasta kun tää oli herännyt mitä oli oikeesti tapahtunut, kun hänellä on vähän tapana touhuilla millon mitäkin unissaan niin tilanne vain nauratti mua varsinkin siinä unenpöpperössä iteki. Lähti siitä että tunsin tärinän patjan kautta, kesti ihan pari sekunttia. Vähän ajan päästä sama juttu, mut tällä kertaa kokeilin kädellä tän käsivartta ja huomasin et koko jätkä oli ihan kananlihalla. Oon kuullut et koskeminen pitäis herättää, mutt mä ehin kevyesti koskea myös kaulaa, rintaa, otsaa ja reittä, heräs vasta kun mua alko naurattaa. Eka johtopäätös mulla oli että sillä on kylmä, kun ei ollut peittokaan päällä. Jätkän hengitys kuitenki alkoo siitä pikkuhiljaa olla raskaampaa ja raskaampaa ja pari vikaa huokausta oli jo voihkintaa, joten mun seuraava ajatus oli että se näkee jotain seksiunta ja sitä siis aloin nauraa, minkä jälkeen tää heräs melkeen heti.

Mutta siis nyt kun tiiän miltä se ulkopuolisen silmin näyttää, haluisin tietää pystynkö mä tekemään tossa kohtaa jotain jos ja kun tapahtuu uudestaan?