Pappapuu31.7.2017 10:52
1/12
Tein tänään kauhean virheen salilla, onko teille käynyt mokia salilla?

Siis nyt tänään tajusin kyllä kantapään kautta, että jos ET oo varma miten joku liike pitäisi tehdä salilla niin ei kannata sitä yksin suinpäin mennä tekemäänkään!

Oon siis käynyt salilla ehkä vajaa puolisen vuotta, en koskaan vielä uskaltanut tehdä vapailla painolla kyykkyjä tms, että oon melko aloittelija vasta.

Tänään olin siis salilla, tein jalkoja ja olin saanut melkein jo treenin tehtyä, kunnes päätin, että meen nyt kokeilee tekee kyykkyjä tangolla, että teenpäs ihan pienillä painoilla. Laitoin tankoon 5 kg x 2 painot eli 10 kg, mutta ei mulla ollut oikeesti mitään hajua, että se tanko painaa vissiin 20 kg. :D

Nooh.. Heti kun otin tangon niskaan ni tajusin, että ei saakeli, enhän mä tätä jaksa alas tai ylös millään. Heiluin sen tangon kanssa kun myrskyisessä tuulessa oleva lentokone, jossa siivet lentävät ylös ja alas. En tiedä, mikä aivopieru kävi, mutta menin kuitenkin sen kanssa kyykkyyn ja ENHÄN mä jaksanut tulla sieltä ylös millään. Takanani olevat miehet katto mua että "MITÄ VITTUA" ilmeellä, entiiä, kyllä ne varmaan katto, että toi tyttö tarvii nyt apua. En tosiaan saanut sitä tankoa sitten ylös, vaan maailman huonoimmassa asennossa, selkä erittäin pyöreänä jollain kiertoliikkeellä heitin sen ylös sillä verukkeella, että selässä joku sitten niksahti ja nyt on kyllä tosi kipeä. :S Mua hävetti ja ärsytti oma tyhmyys ja tohelointi niin paljon, että menin äkkiä pukuhuoneeseen ja viskasin vaatteet päälle ja lähin menemään :D

Nyt hävettää ja sattuu selkään ja ärsyttää paljon. Kertokaa teijän mokia, onko teille sattunut mitään mokia, pieniä tai sitten isompiakin mokia salilla? Onko käynyt niin, että et oo jaksanut nostaa painoja ylös, eikä oo ollut kukaan varmistamassa? Kertokaa!