Suklaakarkki_6.3.2018 14:27
1/4
Te, joilla on Ebsteinin anomalia

Eli te, kenellä on Ebsteinin anomalia: onko teille tullu joissain vaiheissa mitään vaarallisia yllätyksiä? Koska siis mua pelottaa et mitä täs elämän varrella voi tulla vastaan tähän asiaan liittyen.
:( Mä ite pyörtyilin 14-vuotiaana muutaman kerran vaikka en ees rasittanu itteeni niillä kerroilla yhtään, joten se oli pelottavaa. Ennen näitä kertoja olin siis pyörtyilly vaa oman tyhmyyden takia ku olin juossu liian kovaa liian pitkän matkan. Sairaalassa sit saatiin tietää, et mun sydämessä on sellanen ns. "Sähköjohto" mikä haittaa sydämen toimintaa ja aiheuttaa ne pyörtymiset. Ja se on vaarallinen ja se piti saada pois. Mä sit menin sinne toimenpiteeseen, missä sitä yritettiin katkasta ja se ei onnistunu mut tokalla kerralla se saatiin onneks katkastua.
:) Mut sit senki jälkeen mä pyörryin 16-vuotiaana kerran ilman mitään muuta rasitusta ku et mä vaan kannoin laatikoita. mut tälle ei saatu mitään selitystä.
Ja kerran mulle myös tuli semmosta outoo kipua sydämee aika pitkäks aikaa mut lääkäri sano et se on todennäkösimmin vaa lihasperästä kipua mut sekää ei ollu varmaa.
Eli onko kenellekkään teille joilla on Ebsteinin anomalia, niin tullu mitään tämmösiä vaarallisia yllätyksiä? Mua vaan pelottaa et mitä kaikkee mulle voi tulla. :( joten kertokaa teidän kokemuksia.

Ps. älkää kysykö mikä on Ebsteinin anomalia, googlettakaa koska en jaksa selittää sitä.