Littlerainbow26.10.2016 18:40
1/3
Tasminetta pillerit ja menkkojen siirto

Joo tiedän, että e-pilleri aiheita on monia ja voisin etsiä vastauksia sieltä, mutta en ole löytänyt niistä keskusteluista joista olen etsiskellyt vastausta tai mielipidettä tähän kysymykseen.

Tuotanoin.. Vaihdoin n. kuukausi sitten Yaz pillerit uusiin Tasminetta pillereihin jotka ovat 0,01mg vahvemmat, kuin Yazit.
Vaihdoin Yazit pois lähinnä sen takia, että niissä ei ollut tarpeeksi hormonia, jotta saisin siirrettyä kuukautiseni.

Terveydenhoitaja ja lääkäri sanoivat näiden uusien pillereiden määräämisen aikana, että ne sisältävät samoha hormoneja kun Yazit, mutta niissä on sitä enemmän. Ja silti ei suositella, että siirtäisin kuukautisia vielä ensimmäisen listan jälkeen. Mutta en haluaisi kärsiä kuukautisista juuri nyt, kun ollaan lähdössä poikaystävän ja hänen perheensä kanssa reissuun ja haluaisin nauttia reissusta ilman kuukautisia.

Niin mietin, että onkohan se kuinka vakavaa jos siirtäisin kuukautisia kuitenkin vaikkei sitä suositella?
En ole nyt huomannut mitään eroa vaihdossa Yazeista tasminettaan, ainoastaan huomasin, että masentuneisuus ja itkuherkkyys ovat poistuneet näiden tasminettojen aikana.

Uskaltaisitteko itse siirtää kuukautisianne vaikkei sitä suositellakkaan jos olette aiemmin syöneet kuitenkin pillereitä?