Lililmiina1.6.2017 12:11
1/2
Tarvitsisin apua ja tsemppiä...

Mun mielenterveys on romahtamassa ihan täysin. Ja olisi kiva saada tsemppiä tai jotain...

Mulla on ollut ongelmia suunnilleen 18 vuotta mielenterveyteni kanssa. En enää tiedä yhtään mitä tekisin. Mun voimat on ihan loppu. Mulla meni ihan hyvin tämän vuoden tammikuusta helmikuuhun, mutta siitä onkin ollut pelkkää alamäkeä päivä päivältä alemmas.

Olen yrittänyt pysyä positiivisena. Kyllä tää rupeaa vielä helpottamaan ja sellaista. En vaan enää usko, että voin ikinä parantua. Koko ajan tulee pahempia vastoinkäymisiä..

Mun perheen koira kuoli syöpään, mun äidiltä meni 2 sormea sirkkelillä, mun isoisä kuoli ja näitten lisäksi jouduin katkaista välit mun rakkaimpaan ystävään.

Kyllä mulla on hyviäkin asioita mun elämässä, mutta nekään ei tahdo tuoda mulle mitään iloa.

Kaiken tän päälle mulla on ollut tosi pahoja ongelmia nukkumisen kanssa n. 5kk. Nukahdan 22-2 aikaan ja herään 2-6 aikaan.

Mulla ei oikein ole kavereita. Mulla on yksi kaveri jota näen ehkä 2 kertaa kuukaudessa, mutta ei vielä tunneta kovin hyvin.

Mun elämä tuntuu kamalan toivottomalta. Mulla ei ole edes kunnollista hoitoa, koska muutin toiselle paikkakunnalle. Käyn n. kerran viikossa mielenterveyshoitajalla, mutta sen kanssa ei pysty puhua kuin kuulumisista.

Mun lääkärikin on ensivuonna jäämässä eläkkeelle eikä se kuuntele mua tapaamisilla. Hyvällä tuurilla tapaan sitä kerran kolmessa kuukaudessa. Nämäkin tapaamiset kestää 5-15 minuuttia ja tyrkyttää vain lisää lääkkeitä, vaikken tarvitsisi yhtään enempää. En tahdo edes itsekkään pysyä kärryillä mitä pitää ottaa ja kuinka paljon.

Pahiten nyt tässä mut romahdutti, että mun tutkimusjakso Oulussa peruttiin mun asuinpaikan vuoksi. Mun lähimmässä sairaalassa hoitajat kohtelee mua todella huonosti ja lyttäävät mun itsetunnon vieläkin alemmaksi.

Jos olisin päässyt tutkimus jaksolle, olisin vihdoin saanut oikean diagnoosin. Tämän jälkeen minulle olisi laadittu toimivin hoitomuoto.

Kiitos jos joku jaksoi lukea tämän. Tästä tuli pidempi kuin luulin, mutta ei minulla ole enää ketään kelle tästä olosta kertoa.