grlpwr20.5.2018 6:42
1/3
tamponin käyttö

Oon käyttäny nyt reilu vuoden pelkästään sidettä, ja se alkaa jo kyllästyttämään ja ärsyttää kuinka se rajoittaa asioiden tekemistä menkkojen aikana.

Haluaisin siirtyä tamponeihin ja mulla onkin kotona Ob:n tavallisia tamponeja ja tampaxin asetintamponeja. Kumpia mun pitäs kokeilla nyt ekoja kertoja testatessa ja miten nää eroo toisistaan?

Tosiaan testasin siis eilen ensimmäisen kerran asettimen kanssa ja luulen että vuoto oli liian niukkaa sillä se oli vähän vaivalloista ja kivuliasta enkä saanut sitä kunnolla sisään. Ulos ottaminen oli vielä hirveämpää koska se sattui enemmän.

Mulla on siis nyt toinen päivä menkkoja menossa ja pitäis opetella tamponien käyttö parin päivän sisällä sillä oon menossa juhliin keskiviikkona ja haluaisin laittaa stringit mekon alle ettei näy inhottavia rajoja mutta se ei onnistu siteiden kanssa😅

Kertokaa siis mulle kaikkia mahdollisia vinkkejä tamponien käytössä ekaa kertaa, mitä tamponeja kannattais käyttää ja mistä tiiän millon se on täynnä? Ja myös vinkkejä siihen tamponin laittamiseen ja ulos ottamiseen.

KIITOS jos joku jaksoi lukea 😂❤️