_Juti_1.7.2017 0:45
1/18
Tää on henkilökohtane kysymys mut

Mille yleensä masturboitte? Ehkä vähä outo kysymys mut tänää kaverin kans puhuttii asiasta ja oli sitä mieltä että tuota saa kyllä kysyä mut kaikki ei välttämättä haluu vastata ja oon samaa mieltä mut joo.
Oon ite aika avoin ihminen ja pystyn tämmösistä asioista puhuu nii onko siellä muita kaltaisiani? Musta on kuitenki hyvä/ihanaa et ihmiset uskaltaa puhua tämmösistä asioista yleensä tuttujen kanssa. En oo viel tuntemattomien kanssa tästä puhunu joten ajattelin siks alottaa tän keskustelun.
Ei oo pakko kertoo jos ei halua, mut ois kuitenki kiva tietää et masturboitteko ite ja mitä mieltä siit ootte?
Omasta mielestä se on jotenki kaunis asia ja sitä ei pitäis hävetä et sitä tekee, mut kuitenki sellane asia, joka pidetään kuitenki muiden katseilta piilossa, kyl te ymmärrätte. :D
Voin vaikka avoimena ihmisenä aloittaa: Mua on yleensä musiikki aina rauhottanu/rentouttanu kaikissa tilanteissa ja pidän myös kauniista naisista. Yleensä siis tulee katsottua naisartistien, jotka kuuluu mun suosikkeihin niin niiden musavideoita ja ihastustani mietin myös silloin tällöin ja pidän yksin hauskaa.
Kertokaa toki jos kehtaatte. En oo pervo vaan utelias 17v ihmisen alku. Olkaa ylpeitä siitä mistä pidätte ja mitä mietitte! <3