banskutin16.5.2017 18:34
1/6
syön ihan liikaa..

Mulla oli alkuvuodesta sellasta syömättömyyttä, jonka takia jouduin myös terkkarille painokontrolleihin.
Nyt mun tilanne on ihan toinen. Syön ihan liikaa siihen nähden mitä pitäisi. Syön tosi epäterveellisesti, pääasiassa leipää enkä lähes yhtään kasviksia. Tänäänkin olen esimerkiksi syönyt - hävettää myöntää, mutta - kaksi näkkileipää, yhden kauraleivän, 3 oivallus-leipää, karjalanpiirakan ja perunarieskaa (vielä perusruuan ohella).
Ongelma on, että mun mieli on edelleen samanlainen kuin alkuvuodesta, mutta en vaan enää pysty siihen mihin silloin pystyin. Vihaan mun vartaloa. Rakastan ruokaa, mutta vihaan sitä kun syön sitä, mutta jatkan silti syömistä koska se on niin hyvää. Nytkin voisin periaatteessa syödä vaikka lisääkin leipää, mutta alkoi ällöttää tuo tänään syödyn leivän määrä nyt, kun aloin oikein miettimään.
En osaa syödä terveellisesti. Mun paino vaan heittelee, paaston ja liikasyömisen seurauksena. En ole missään vaiheessa yhtään tyytyväisempi itseeni. En pääse mun tosi huonoista tavoista eroon.
Toinen ongelma on tämä terveydenhoitaja. Kun se huomaa ja huomaan itsekin painonnousuni ensi käynnillä, mulla alkaa varmaan taas syömättömyys. Sitä ei edes kiinnosta mun mielenterveys, ainoastaan vaa'an lukema.. Johtuen varmaan siitä, etten halua enkä vaan pysty avautumaan hänelle (enkä edes ystävilleni).
Mulla on koko ajan tosi paha olla. Mitä mun pitäisi tehdä? Anteeksi sekava viesti, ja kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata:)