Huojuva_vilja15.7.2017 16:19
1/13
Syömishäiriötäni ei oteta tosissaan

Heippa. Elikkäs otsikko kertoo.
Mulla on polikontakti jaja mun syömishäiriötäni ei oteta siellä tosissaan. Olen 14 vuotiaasta asti sairastanut erinäisiä syömishäiriöitä, olen nyt aivan juuri 18, ja olen siis nainen.
Sairastan kausittain, välillä saan motia parantua hetkeksi ja välillä taas repsahdan useammiksi kuukausiksi... sairastan siis bulimiaa/ednosta.
Miksi mua ei oteta tosissaan? Siksi että olen 166cm/91.4kg..
(Korkein paino 110kg).
Välillä laihdun kymmenisen-20 kiloa koska tulee kausi jolloin laihdutan sairaalloisesti ja lyhyessä ajassa.
Esim nyt olen laihtunut 7kiloa alle kahdessa viikossa.
Olen kävellyt n. 40 kilometriä/melkein 10h 6päivässä. /juossut ainakin 5km siitä. Ja syönyt minimaalisen vähän, ja jos syön enemmän niin oksennan.
Mutta mua ei oteta tosissaan koska en ole vielä laiha. Pitääkö mun laihtua vielä 50kg et mut otetaan tosissani???

Tosiaan, tällä kertaa olen sairastunut pahemmin kuin ikinä, oon tänään syönyt 800kcal ja kuluttanut vaan 200 ja se ahistaa niin paljon et tekis mieli kuolla. Pakko varmaan lähtee toisen kerran lenkille tänään. Saatan kävellä/(juosta osan) n. 13 kin kilometria päivässä ja silti tuntuu et se on liian vähän. Ja pelkään joka aamu että oon lihonut... ja jos oon lihonu ees 0,1kg mua alkaa masentaa ja alan itkemään. Ja teen päivän niin pienillä kaloreilla ja isolla liikuntamäärällä kuin vaan pystyn. Mua särkee päätä kokoajan ja joinain päivinä palelen kovin vaikka on kesä. Hampaat tuntuu ällöltä.

Voisko edes joku ottaa mut tosissaan, en jaksa enää tätä. Ekkä mulla ole motia parantua kun mua ei edes oteta tosisaan et sairastaisin jotain...
Mistä apua jos psykiatrinen polikaan ei ota sua tosissaan??!?