hullunapoikii15.3.2018 14:38
1/5
Syömishäiriö?

Kertokaa joku mulle etten oo ainoo joka syö vähemmän.

Eli oon kohta neljä vuotta pärjännyt kahdella ruualla päivässä. Yhdellä lämpimälläruualla ja yhdellä välipalalla. Olisko alkanu jostain niistä mallitoiveista, etten syö paljoa ja nyt on mulle ihan normaalia syödä 0-2 ruokaa päivässä.

Tässä lähiaikoina frendit on huomautellu mulle asiasta ja alkaa käydä hermoille mitä mun syöminen niien elämään vaikuttaa. Muutama jopa sanonu siitä johtuen mulle, että oon sairas, huomiohuora, mielenvikane tms. En yleensä ota itteeni tälläsiä kommentteja, mutta nyt ihmeellisesti otan sen samoin kuin toiset voisivat ottaa esim. "syöt ihan liikaa, läski". Satutti myös kuulla entiseltä parhaaltakaverilta, jolla itsetunto onglemia, että olin ollut yksi syy ja malli millainen hänen pitäisi olla. Että mun takia oli oppinu symään vähemmän ja laskemaan kaloreita.

Ja siis oon hieman alipainoinen ollut koko ikäni. Mulla ei paino nouse/laske ruuan syömisen määrästä. Oon yrittäny syödä enemmän, mutta ei tunnu omalta jutulta oon nii kovasti kiintyny syömään vähemmän kuin muut. Jos oon aamupalaa yrittäny syödä, rupeen ihmettelemään mitä edes yritän jos en tarvitse sitä. Oon kyllä sellanen ihminen joka tarkkailee syömistä, eikä vedä övereitä, koska haluun pysyä hyvässä kunnossa.

Tiiän kyllä kaikista vaaroista ja ettei lihakset voi kehittyä yms. Eikä mun tarkotuksena oo olla minkään muunlainen. Missä vaiheessa syömisen tarkkailua voi sanoa syömishäriöksi? Onks jollain muulla ollu/on tälläinen tilanne? Kertokaa kaikista omista kokemuksista liittyen mihin vaan, syömiseen tai syömishäriöihin. Kiitos jo kaikille valmiiks jotka osaa auttaa mua jotenkin!