Tutturitari19.7.2017 13:22
1/2
Suuttuuko lääkäri, kun antoi mulle ilmaiseksi e-pillerit mutta en niitä aloittanutkaan

Siis keskusteltiin hoitajan kanssa mun aknesta ja pyysin saada reseptin e-pillereille. Hoitaja antoikin mulle 3 kk aloituspakkauksen ilmaiseksi (Siis niiden hinta ois ollut vajaa 40e) ja sanoi, että syö nämä niin tehdään vasta sitten sulle resepti. Oon siis syönyt aikaisemminkin pillereitä, mutta lopetin ne joskus 4 vuotta sitten.

Noh, mä en nyt kuitenkaan oo alottanut niitä e-pillereitä koska tarkemmin ajateltuna en haluakkaan enään pillereitä ja en vaan halua mitään ylimääräisiä hormoneja sivuvaikutuksineen ja rupesin pelkäämään, että jos mun iho huononeekin entisestään. Oon nyt tehnytkin päätöksen, etten niitä tahdo syödä, ellei mun akne tästä radikaalisti pahene.

Mulla on lääkäri reilun kuukauden päästä, jossa tehdään alatutkimus ja sitten keskustellaan tästä mun pillereitten aloituksesta. Mutta en oo aloittanut niitä pillereitä enkä taida edes aloittaa.

Täytyykö mun etukäteen soittaa sinne, että en nyt aloittanutkaan niitä pillereitä ja tunnen myös huonoa omaa tuntoa siitä, että sain ilmaseksi lääkkeet, jota en ees syönyt. Ei kai niitä voi palauttaakaan enää, koska sen sinetinkin jo avasin.