Poistunut demittäjä16.6.2018 19:23
1/7
siskoni on parempi

noniin. oon aika poikki nyt, ja tää saattaa kuulostaa todella lapselliselta ja turhalta, mut nyt on vaan PAKKO avautua.

niinku otsikossa lukee, mun sisko on meistä "se parempi versio", joka saa kehut hänen ulkonäöstään, joka osaa kaikkea, joka saa jätkien huomion, ja jolla on 100x enemmän seuraajia instassa kuin mulla (niin tyhmältä kuin se kuulistaakin).

oon myös turhautunut siihen, kuinka jätkä kenestä minä pidän, pitää siskostani. ei minusta. tämä vaan tapahtuu yhä uudelleen ja uudelleen. vihaan sitä kun hän oikein ylpeilee sillä kun kaikki ns. "suositut" pojat snäppää tälle.

musta tuntuu, että mun mennyt anoreksia johtui juurikin tästä, yritin olla hoikka ja kaunis kuten terve siskoni. kunnes se meni aivan liiallisuuksiin.. olen nykyään siis 100% terve anoreksiasta (onhan siintä aikaa). joskus tuntuu silti etten vain riitä tälläisenä.

välit siskoni kanssa on silti aivan mahtavat!! nauramme yhdessä paljon. olen ylpeä hänen saavutuksista, mutta kateus joskus saa minut "ärtymään" hänelle..

tuntuu todella tyhmälle valittaa tälläisestä asiasta, kun mulla on asiat muuten todella hyvin!! on perhe, katto pään päällä, ja ruokaa. ❤️ oli vain pakko avautua, toivon ettei kukaan "triggeröitynyt" tästä! olis kiva kuulla myös onko muilla kokemuksia asiasta:)