Pappapuu30.4.2017 8:32
1/7
Silmätulehdus ja vappu - Voisitko mennä juhlimaan vappua ja bilettämään baariin ilman meikkiä?

Tää on nyt tällain purkautumiskiukku ja itken vaan kotonani yksin hysteerisesti vaikka tiiän et jollain muulla on asiat paljon pahemmin :D

Oon vuorotyössä ja oon pyytäny vapun jo monta kk sitten vapaaksi. Viimeksi oon juhlinu vappua monta vuotta sitten. Noh, nyt kerranki ois ollu kaikkea mukavaa tiedossa ja sitähän varten oon ostanu uusia vaatteita ja korjauttanut mun lempparihousut ja ostanu tottakai herkut ja juomat ja kaikki. Ja oisin nähny mun ex-säädönki tänää pitkästä pitkästä aikaa! Ja oon muutenki niin no-life et oon ottanu kerrankin jotain hauskaa ku oon sellanen kotihiirulainen.

Tulin sit räkätautii, ei siinä kai mitää, mut sit eilen iski silmätulehduskin niin oon nyt sellanen rähmänen punasilmä. Kaiken lisäks käytän piilareita, niin en voi niitäkään laittaa. Enkä voi meikata ees!

Noh nyt oon kotona neljän seinän sisällä ja mökötän vaan. Ehkä eniten sen takia mua harmittaa, koska kaverit kyllä sano, että tuu vaan et ei haittaa jos oon kipee jos vaa jaksan. Kyllä mä jaksaisin mutta EN VAAN kehtaa lähtä ilman meikkii juhlii ja bailaa ja kaiken kukkuraks viel rillit päässä. Ärsyttää oma pinnallisuus!

Voisitteko lähtä ilman meikkiä viettelee vappua ja bilettää? Siis sellasee lihatiskibaarii you know?:D