igge8.7.2018 18:30
1/36
Seksuaalinen ahdistelu/häirintä

Mennää suoraan asiaan, eli tossa riparilla jokunen viikko sitte oli yks poika (sanottakoon tässä välissä että sillä on jotain oppimisvaikeuksia tmv) joka oli lähes vuoden verran ahdistellut erästä tyttöö meiän koulusta.
Kyseinen tyttö oli puhunu siitä vaikka kelle, kuraattorille, rehtorille, omille vanhemmilleen ja tän pojan vanhemmille, mut koska sitä ei otettu tosissaan se tyttö ei enää viittiny puhua kellekkään koska koki, ettei hänen asioitaan kuunnella.

Mut tossa rippileirillä tällä pojalla meni vähän yli, se puhu koko ajan "hyvistä näkymistä" kun tytöt käytti shortseja/tiukempia vaatteita.
Tää poika oli myös kosketellu joitain tyttöjä, myös mua se kosketteli perseelle ja mun kaveria se hankas kädestä ruokajonossa.

Ja kaikki mitä tehtiin tän ehkäsemiseks oli se, että tyttöjä toruttiin koska ne käytti liian paljastavia vaatteita, vaikka mun mielestä shortsit ja t-paita on ihan normaali kesäasu.
Niimpä me tytöt sitte kärvisteltiin huppareissa ja collegehousuissa auringossa samalla ku pojat juoksenteli shortseissa ja t-paidoissa.

Tälle pojalle kyllä oli sanottu tästä mut ei sitä kiinnostanu paskaakaa, se aatteli et se mitä se teki on jotenkin hienoo ja niinku se poika ite sano, "se on normaalia ja okei tässä iässä". Mut ei, mun mielestä se ei todellakaan oo normaalia saati sitten okei, oli minkä ikänen tahansa.

Ja jopa mulle, jonka luonne on muutenki aika vahva, on jääny tästä tapauksesta jonkinlaiset traumat, mm. sellaset, etten uskalla kaupungille lähtiessä käyttää shortseja koskettelun pelossa ja mua ahdistaa mennä syksyllä kouluun, koska se poika käy samaa koulua ://

Joten jos kellään on MINKÄÄNLAISIA vinkkejä tähän niin pliis kertokaa!! Meiän koko luokan kaikki tytöt joutuu kärsimään tästä samasta häirinnästä, varsinkin ne, joiden normaali tyyli saattaa olla ehkä vähän paljastavampi kuin mitä toisten, samoin ne "urheilullisemmat" kuin toiset.