minähköh18.6.2017 19:48
1/10
Rintaliivittömyys, nännit ja kaikkea sellaista

Mun rinnat on todella pienet. Oon käyttänyt n.13-vuotiaasta asti rintaliivejä tehdäkseni mun hyttysenpistoksia muistuttavista rinnoista edes vähän isomman näköset, jotta voisin tuntea mun olon jotenkin "hyväksytys". Oikeastihan mun rinnat ei edes tarvitsisi minkäänlaista tukea. Tuntisin mun olon vapaammaks ja mukavemmaks ilman. Mutta musta tuntuu, että saisin kuulla aika paljon naureskelua jos esimerkiks mun nännit nöpöttäis ja kaikki viimeistään silloin huomais miten rinnaton oon. Oon miettinyt sitä, että miltä haluan mun rintojen näyttävän. Annanko niiden olla vapaana ilman epämukavia rintsikoita ja antaa muiden huomata etten lähes edes omista rintoja, vai jatkanko epämukavien rintaliivien käyttöä?

Nyt lähiaikona oon alkanu kyseenalaistaan sukupuoliin liittyviä normeja ja olettamuksia. Oon miettinyt esimerkiksi nännien seksualisointia, joka koskee vaan sukupuolta jota edustan.
Minkä takia naisten rinnat ja nännit on asia, jota pitää peitellä ja varoa, ettei kylmällä säällä nännien nöpötys näy paidan läpi? Nännit on kuitenkin miehilläkin. :D En ymmärrä kun naisten nännien nöpöttäminen on joidenkin näkökulmasta aivan hirveä ja vastenmielinen asia.
Minkä takia pienirintaistenkin naisten kuuluu käyttää rintaliivejä, vaikka niistä ei ole mitään hyötyä? Minkä takia rintaliivittömyyttä katsotaan niin oudosti?

Ai niin. Minkä takia haukutaan huoraksi, jos sattuu omaamaan tissivaon ja se näkyy?
Mun mielestä jokaisen pitäisi saada pukeutua miten haluaa. Osa käyttäköön push uppeja ja osa olkoon ilman minkäänlaisia tissipidikkeitä ynnä muita härpäkkeitä. Itse ainakin tuntisin mun olon mukavaks, jos voisin pitää toppia ilman haukkumista riippumatta siitä, minkä kokoiset mun rinnat on ja näkyykö mun nännit vähän.

Kertokaa mielipiteenne rintaliivittömyydestä, saako nännit näkyä jne jne.
(Ja taas, tämäkin viesti on aika sekava, pahoittelut!! En ole kovinkaan hyvä ajatusten tekstiks muuntamisessa.)