mint_tea25.7.2018 19:56
1/5
pienet rinnat

Kun murrosikä alko ja mun sekä muiden ihmisten kehot ympärillä alko muuttumaan, niin tunsin epävarmuutta. Kehityin myöhempään kuin muut ja ensimmäisiä asioita mikä mun kehossa alko ahistaa oli rinnat. Sain rintsikat paljon myöhempään kuin muut ja siitä tuli sellanen ahistava ulkopuolelle jäämisen tunne. Toivoin että mun rinnat vaan kasvais mutta edelleen tänä päivänä ne on pienet.

Luulet varmaan että tää on yks niistä kirjotuksista jossa joku nuori nainen avautuu siitä kuinka vihaa pieniä rintojaan. Mutta tää ei oo sellanen kirjotus.

Koska oikeesti, mä pidän mun rinnoista just näin. Ainoa asia mikä tässä vuosien varrella on muuttunu on mun asenne. En tiiä mistä ees oon saanu päähäni että mun rinnat on upeet just näin mutta niin se vaan on. Tykkään niiden muodosta ja kiinteydestä. Pienissä rinnoissa on omat plussansa, niin kuin on varmasti isoissa ja keskikokoisissa rinnoissa. Mutta vitsit kun eihän sillä oo oikeesti mitään väliä millaset ne on. Tykkään siitä että voin käyttää bralettejä tai vaikka olla ilman rintsikoita jos siltä tuntuu. Ja miehiin tulee, niin olkoot. Jos ei mun rinnat kelpaa niin se osottaa mulle vaan sen että se mies ei oo henkisesti samalla tasolla kuin mä jos joku kehonosa menee kaiken sen muun edelle mitä mä oon.

Olin yhesti tyttöporukalla mökillä ja joku sanoi ettei halua mennä uimaan kun hänen rintansa aluset ei oo vielä lämminneet (koska hänellä on isot tissit) Musta juttu oli tosi hauska ja siinä kaikkien kaa naureskeltiin ja tunnusteltiin rintojemme alusia. Sit mun toinen pienirintanen kaveri sano että voi meitä katsoen mua. En kerro tätä siks että mulle ois tullu siitä paha mieli, vaan siks että mulle tuli heti siinä hetkessä sellanen fiilis että ja eihän sillä oo mitään väliä. Ainoa ketä säälin siinä hetkessä oli vaan tää mun kaveri, ei mun rinnat.

Koska oikeesti, ihmiset! Niillä rinnoilla, niiden koolla tai muodolla ei oo oikeesti niin väliä! Tärkeintä on se että millainen ihminen olet kokonaisuutena, millainen luonne sulla on. Koska loppupelissä se ratkaisee!