NassuMassu27.7.2017 16:31
1/1
Persoonallisuus paineet

Hetken tauon jälkeen ihan mukavaa päästä takas demityksen pariin :D mutta asiaan oon siis 13 poika ja oon kesän jälkeen menossa aivan uuteen kouluun missä on vaan 2 tyyppii jotka tunnen kunnolla. Jännittää todella koska vihaan isoja väkijoukkoja ja puhumista tyyppien kaa joita en oikein tiedä. Itelläni on jotenkin outo persoonallisuus koska yksin omassa rauhassa oon ihan asiallinen ja pidän pieno musiikista sekä muusta taiteesta. Sanoisin että olen jopa sivistynyt. Mutta heti kun olen poissa omasta rauhastani musta tulee jotenkin outo.


Elikkä siis heitän tyhmää läppää teen tyhmiä juttuja ja en anna suoraan sanoen vittuakaan muista. Pelottaa että se vaikuttais jotenkin mun ihmissuhteisiin ja miten muut näkee mut.

Yleensä meen päivän jälkeen nukkumaan ja kadun kaikkia näitä tyhmiä asioita mitä oon tehny päivän aikana.

Lisäksi on tullu kauheet ulkonököpaineet koska nenässä on paljon näppylöitä ja hiukset näyttää tyhmältä. Näytän suoraan sanoen siltä että vedän huumeita. Lisäks tykkään piirellä ihooni ja ja tuoda jostain syystä ulkonäköni rähjäsyyttä enemmän esille ja jopa lisäämään sitä.

Lisäks oma uskontoni saattaa antaa hunon vaikutuksen.

Kaikkea tätä pahentaa se että mulla on hyvin paljob asvergerin syndrooman oireita ja mun on todella vaikeaa huomata jos joku vihjaa, johdattelee tai koittaa tutustua muhun. Tää kaikki on vähänniinkun mun päässä aivan ohuen oven takana ja niiden äänet alkaa kuulumaan sillon kun kaikki muut äänet on laantunut.


Onko tähän mitään apua?