Verdad8.6.2018 19:40
1/4
Peräpukamat(ko?)

Hei!
Olen 18-vuotias tyttö ja luulen kärsiväni peräpukamista. Noin 1 vko sitten tuntui peräaukon suulla jotain pientä pullistumaa joka oli melko kipeä. En silloin huomannut peilillä katsoa, että minkä värinen se oli.

Kävellessä olo oli epämukava ja tuntui kuin siellä olisi ollut jotain ylimääräistä. Mitään verta ei ole missään välissä tullut. Tämä pullistuma meni muutamassa päivässä ohi tekemättä mitään, kunnes sitten se tuli takaisin pienempänä pehmeänä ”pattina” peräaukon viereen ja laitoin siihen Bepanthenia jolla se hävisi. Oikeastaan se vaihtoi ikään kuin paikkaa toiselle puolelle, missä se on nyt.

Kävellessä hieman kirvelee ikävästi satunnaisesti, mutta se ei tunnu muuta kuin istuessa kokeilemalla. Peilillä katsottuna näkyy normaali ihonvärinen ”lärpäke” joka peräaukkoa supistamalla menee piiloon hetkeksi. Ostin apteekista Scheriproct -nimistä voidetta ja laitoin sitä ja toivon että se katoaisi. Vatsakin on toiminut normaalisti enkä ole ylipainoinen. En ole myöskään istunut mielestäni normaalia enemmänkään.

En tiedä mitä minun pitäisi tehä. Koen asian jotenkin hankalaksi/kiusalliseksi kertoa vanhemmille, varsinkin jos lääkäriin pitäisi mennä. Osaisiko joku antaa neuvoja tai kertoa omia kokemuksia? Onkohan tämä ulkoinen vai sisäinen pukama? Tai pukama ylipäätään? Olen aika monta keskustelua aiheesta lukenut. Tämä vaivaa mieltäni.
Kiitos, jos vastaat!