Tappi126.7.2018 19:51
1/5
Paska fiilis

Jotenkin nyt tökkii. Jotenkin mikään ei tunnu miltään eikä mikään jaksa kiinnostaa. Kesätyötkin loppuu pian ja pitäis olla hyvä fiilis mutta ahdistaa ja ärsyttää jotenki vaan. Tavallaan on kiva että koulu taas alkaa mutta samalla tulee taas se kauhee stressi. Entä jos oon tehny väärät kurssivalinnat eikä musta tuu koskaan yhtään mitään? Entä jos en kelpaa tälle yhteiskunnalle tällaisena kuin oon? Entä jos tällainen siima 170cm mukamas hauska jätkä ei kiinnosta ketään? Entä jos en tuu koskaan saamaan sitä ihmistä jonka haluan?

Siis mikä mua vaivaa, ärsyttää ja masentaa. Perheen kanssa tulee riideltyä jatkuvasti enkä pysty kontroloimaan itteeni kunnolla kun suutun --> tavarat lentää

Jatkuvasti automaattisesti etsin netistä vastauksia esittämiini kysymyksiin ja saan vain ilkeiden ihmisten katkeria kommentteja ja kadun että edes mietin mitään. Kesätöissäkin sain välillä kuulla duunikavereilta kuinka siima jätkä on, sori vaan etten oo se porukan adonis joita varsinkin tytöt kuolaa. Tietysti vitsillä heitettynä mutta ei se nyt hyvältäkään tunnu, varsinkaan kun tuo pituus on aina vitsin aiheena. Mä oon mä enkä voi sille mitään, tykkään itestäni just tällaisena, tai ainakin joskus tykkäsin.

Väsyttää, vituttaa ja ärsyttää tää maailma.