tietsikkan3r011.9.2013 15:11
1/54
Parannuksia koulujen seksuaalikasvatukseen

Koska kollektiivi seksuaaliliberalismi on taas muutaman vuosikymmenen tauon jälkeen päässyt jälleen vauhtiin, mielestäni yhteiskunnan virallista näkemystä seksuaalisuudesta pitäisi oikaista ja opettaa käytännönläheisemmin.

Koska ensinnäkin homous on nykyään ok <3 niin mielestäni jo ala-asteen, tai vähintään ylä-asteen, tunneilla pitäisi opettaa paitsi hyväksymään homo- ja muu poikkeava seksuaalisuus, ja kannustaa heterojakin oppilaita avartamaan henkilökohtaista seksuaalista kenttäänsä. Eli suomeksi, kokeilla ihastumista, tai jopa suhdetta, samaan sukupuoleen.

Tämän lisäksi, koska voimakkaasti moraalisten uskonnollisten instituutioiden juridinen valta on nykyään nolla ja seksi on hyvä ja terve asia, lapsia pitäisi kannustaa mahdollisimman aikaiseen ja usein tapahtuvaan yhdyntään, ja jos mahdollista, molempien sukupuolten kanssa. Näin syrjiminen ja seksuaalinen eriarvoisuuskin vähenisi. Koulujen ja muiden julkisten paikkojen seinillä pitäisi myös olla enemmän seksiin rohkaisevia kamppanjajulisteita ja seksistä pitäisi keskustella kouluissa enemmän. Joillain tunneilla oppilaat voisivat vaikka tehdä esitelmät ensikokemuksistaan, joista sitten luokan kanssa yhdessä keskusteltaisiin. Jos joku sattuisi jäämään ilman kumppania, voitaisiin syrjäytymisen ehkäisemiseksi kouluttaa koulujen käyttöön erityisiä seksuaaliterapeutteja, jotka auttavat nuoria pääsemään eroon poikuudestaan/tyttöydestään. Myös suojaikärajaa pitäisi laskea ammattilaisten kanssa toimiessa alemmas ja alaikäisten keskenään tapahtuvan yhdynnän kriminalisoiminen pitäisi lopettaa.

Seksistä pitäisi tehdä ylipäänsä ihan normaali ja suositeltava juttu, joka näkyisi ja vaikuttaisi kaikkialla, joka olisi täysin estotonta ja josta kaikki, iästä ja sukupuolesta riippumatta, pääsisivät halutessaan nauttimaan.