SuviS2.5.2017 22:08
1/6
Pakkomielle puristella näppyjä

(Sanon jo heti että mulla on tapana selittää kaikki kaukaa kiertämällä)
Nyt alkaa jo menemään pahasti yli.. Mulla on nyt jonkun päälle vuoden ajan ollu semmonen pakkomielle että pitää kaikki mahdolliset näpyt ja finnit ja mustapäät saada puristaa. Joka kerta kun niitä puristelen niin mietin kyllä että ei missään tapauksessa pitäisi ja voin saada tulehduksia mutta ei mitään vaikutusta. Mulla on semmosia pieniä finnejä/mustapäitä (vähän molempia ja osasta en edes tiedä kumpia ne on) kasvoissa, JOTAIN näppyjä (finnejä kai??) kyynärpään ja olkapään välillä, jaloissa koko pituudeltani, yläselässä ja rintakehässä. Aina hävettää sitten mennä kouluun kun naama aivan punanen ja en voi sitä psoriasiksen ja atooppisen ihon takia meikkivoiteellakaan peittää koska se meikkivoide tuo ne räävityt patit vaan enemmän esiin kun se kertyy siihen kuivaan ihoon sen ympärillä.
Seuraavat kaks viikkoa liikunnassa uintia, ei PUHETTAKAAN että osallistuisin. Viime kesänä sukkahousut koko ajan jalassa kun pidin sortseja tai mekkoa (vähän peitti sitä punerrusta), ja rannalle ei puhettakaan että menis poikien kans tai useemman kun yhden kaverin kans.. Viime kesänä kävin riparin ja sieltä sitten isolla porukalla hengailtiin pitkin kaupunkia sen kesän verran isosten ja leiriläisten voimin,ja sitten se karsiutui muhun, mun kahteen kaveriin ja kolmeen poikaan, jotka kaikki oltiin samalla leirillä.. En oo koskaan kokenu itteeni erityisen kauniiks hammasvälin, kasvojen piirteiden ja äänen takia ja tää pakkomielle ei yhtään auta asiaa... Haluaisin niin paljon päästä tästä paskasta eroon ja haluaisin että koko ajan ei olis iho rikki ja haluaisin kesän olla kavereiden kanssa ulkona ilman että tulee paha mieli kun kattoo muiden täydellistä ihoa.
Dermatillomaniasta oon lukenut jonkun verran.. Jos jollain on jotain hyviä videoita tai linkkejä niin laittakaa pliis tulemaan! Ei haittaa vaikka ois Englanniks, ymmärrän hyvin mitä luen. Tai jos on jotain muuta, ihan mitä vaan muuta ideaa mitä nyt pitäis tehdä niin kertokaa toki