CheerQueen4.4.2018 13:45
1/10
pahimpia loukkantumisia?

Itse olen "loukkaantunut" vain kerran elämässäni ja se tapahtui noin kaksi vuotta sitten cheer esitysten välissä.

Tyhmä kun olin, päätinpä harjoitella flikkiä ilmpatjalla ensiksi ystävieni avulla. No onnistu aluks ihan hyvin, kunnes sitten satutin vasemman kyynärpääni. No kipu kesti vain hetken ja päätin sitten idioottina jatkaa tätä harjoittelemista ja ystävien avulla onnistui hyvin.
Mutta sitten tää neiti päätti koittaa yksinään.
Arvatkaas mitä kävi?
Sattu. Sattu muuten aivan pirskatin paljon.
No menin sitten pukuhuoneeseen itkua pidätellen ja vähitellen ystävät tulivat kysymään, että onko mulla kaikki hyvin. No itkuhan siinä pääsi kun sattu niin ja siihen kutsuttiin ohjaajia paikalle jotka sitten nosti mun käden ylös ja laitto jäätä.
Mun valmentajille soitettiin (olivat käyneet jossain kaupassa) ja nekin tuli sitten paikalle.
Esitystä jouduttiin muuttamaan n. 10 minuutissa aika radikaalisti, koska pari tyyppiä oli jo lähtenyt pois ja minä olin aika suuressa roolissa.

No esityksen jälkeen kotona päätettiin vanhempien kanssa lähteä Espooseen johonkin liikunta (tai urheilu)vammalääkäriin jossa lääkäri totesi "On tuo cheerleading sitten vaarallista" Vaikka eihän se kyynärpää periaatteessa siinä mennyt.
Kyynärpäästä otettiin röntgen kuvat ja katseltiin niitä sitten vanhempien kanssa sillä välin kun lääkäri kävi jossain ja huomattiin kyynärpäässäni olevan joku irronnut pala. No me sitten kysyimme asiasta lääkäriltä, mutta tämä sanoi sen olevan normaalia näin nuorelle, kuulemma siitä tulee menemään jotkut kasvulinjat.
Hänen mukaansa kyynärpää oli vain venähtänyt ja joutuisin käyttämään kantosidettä pari päivää.
No mä käytin ja sen jälkeen rupesin käymään treeneissä normaalisti (tai no normaalisti ja normaalisti, pikemminkin pompin trampalla ylösalas) ja tein muutenkin aika normaalisti asioita.
Kunnes sitten huomasin, että mun kyynärpäästä ranteeseen saakka oli muodostunut kamalan suuri mustelma, jote käytiin sitten lääkärissä näyttämässä.
Sieltä sitten passitettiin magneettikuvaukseen, jonka jälkeen tuli tieto, että kyynärpäässäni oli pieni murtuma, ja minut lähetettiin käsiortopedille viikonlopun jälkeen.

Käsiortopedilla kädestä otettiin uudelleen ja tällä kertaa ortopedi osoitti tuota samaista irrallista palaa ja totesi, että siinähän se murtuma onkin.
Nyt oli siis kulunut yli viikko tapahtuneesta.
ortopedi anto mulle kaks vaihtoehtoa:
1. Käsi kipsattaisiin, mutta silloin pystyisi harrastamaan vain sohvan ja jääkaapin välistä matkaa, koska kyynärpää jäisi liian löysäksi
2. Leikkaus

Vaikka pelottikin hirmusti päätin mennä tuohon leikkaukseen ja niin mä seuraavana päivänä kauhusta kankeana raahauduin paikalle.
Leikkaus meni hyvin ja siitä lähtien minulla on ollut titaaniruuvi pitämässä mun kyynärpäätä kasassa;D
Eikä sitä oteta pois, ellei se ala häiritsemään (eli jos se ruuvi alkaa työntyä sieltä ulos)


Mutta kertokaapas omia kokemuksianne;DD