Poistunut demittäjä29.7.2018 22:13
1/1
Outoja kipuja viikko menkkojen jälkeen?

Ensinnäkin taustatietona sen verran et mun kierto vaihtelee todella paljon, viimisen 2,5v välillä se on vaihdellu 19-35 päivän välillä (ei tosin ihan peräkkäin vaan on saattanu olla aikoja millo kierto on ollu lyhyt ja sit yhtäkkii muuttunu pidemmäks. Viime kiertojen pituudet on ollu 27, 25, 27 ja 26 päivää.) Mulla ei myöskään oo hirveesti kipuja normaalisti menkkojen aikana. Ekana parina päivänä voi tuntua painetta ja olla vähän tuskanen olo mut loppuina kahtena yleensä ei tunnu paljon mitään ja menkkojen välissä en yleensä tunne oikeestaan mitään kipuja paitsi joskus yhtenä päivänä noin viikkoa ennen menkkoja saatan tuntee viiltävää kipua.

Nyt mul alko menkat reilu 2vko sit ja tasan viikko niiden loppumisen jälkee aloin tuntee pientä selkäkipua ja vähän myös alavatsan/munasarjojen kohal. Nyt sit viikonloppuna ne kivut oikeestaan voimistu ja oon tuntenu ihan selvää selkäkipua ja välillä alavatsassa on tuntunu outoa ”kipua.” (Lainausmerkeissä siksi ettei varsinaisesti kipua vaan vähän niinku etäisesti nälän tunnetta mut ei kuitenkaan :D) Mahakin oli koko viikonlopun jotenkin turvonnu.

Nää vois muuten kai olla ovulaatiokipuja, mutku niihin ei ilmeisesti yleensä liity selkäkivut ja eikä ovulaatiokivut kestä yleensä muutaman päivän ja mulla on kestäny jo viikon jos siis ihan pienimmätki kivut lasketaan. Mietin voisko nää olla jotai pms-oireita (mulla ei kyl yleensä oo niitäkää) mut ei kai nekää kestä näin kauaa ku kuitenkaa menkat ei oo viel alkanu ja nyt on vasta 17. päivä kierrossa... toivottavasti ei ainakaa tarkota sitä et saisin jotkut supermenkat koska mul on synttärit parin viikon päästä ja muutenkin mul on yleensä aika niukat menkat D: