Wobniar_4.7.2017 15:51
1/11
Oudot kutisevat rakkulat käsissä(kuvat+video)

Ei ehkä paras paikka tulla kysymään, mutta onko kellään teistä ollut tällaisia kutisevia rakkuloita? (Ensimmäinen video, jos ei toimi niin loput kuvia)

http://aijaa.com/SlBbUP
http://aijaa.com/0bCo61
http://aijaa.com/eHC1MQ
http://aijaa.com/1FhKmN
http://aijaa.com/PfckZV

Salamalla oli vaikea ottaa kuvia, mutta kai noista jotenkin näkyy. Rakkuloita on siis todellisuudessa paljon enemmän mitä kuvissa näkyy. Pääasiassane sijoittuvat kynsien ympärille, muutaman sormen päälle sekä kummankin käden etu ja keskisormen väleihin koko sormien pituudelta. Etu ja keskisormien välit ovat ainoat paikat, joissa rakkulat kutisevat ja nekin alkoivat kutiamaan vasta tänään (Rakkuloita ollut jo yli viikon, lisääntyy koko ajan). Muutamia rakkuloita esiintyy siellä sun täällä muuallakin käsissä, mutta ne rajoittuvat käsiin.

Syyhyä en osaa epäillä (sanokaa kuitenkin jos siltä näyttää), sillä en ole nähnyt missään sellaisia syyhypunkin tekemiä käytäviä tai itse punkkeja jotka näkyy mustin pisteinä käytävien päässä/rakkulassa. Rakkuloiden keskellä on tummempi kohta, mutta sekin on läpikuultava (kenties nestettä tms?). Äidinkään mielestä ei ihan syyhyltä vaikuta, mutta sanoi kuitenkin ostavansa varmuuden vuoksi syyhyvoidetta.

Onko jollakin muulla ollut samaa? Millä olette saaneet pois ja oireet helpottumaan? Ikävä vaiva, jos loputkin rakkulat alkavat kutiamaan ja leviämään...