Vampireking27.4.2018 10:20
1/4
Oonko silti bi jos penikset on mun mielestä meh?

Eli siis oon aina ajatellut olevani bi. Oon seurustellu tyttöjen kaa monta kertaa ja oon ollu super rakastunu tyttöön ja nais keho on mun mielestä tosi sexy. Mut oon myös ollu ihastunu miehiin monta kertaa ja tykkään seksistä miesten kaa.

Mutta mun ongelma on että penis on mun mielestä vaan tosi meh ja aina jos mies haluu vaikka että otan siltä suihin tai runkkaan sitä, niin se on mulle ihan blääh ja tylsää. Mies keho on muutenkin mun silmään aika tylsä ja oon tosi harvoin turn on mies kehon kattomisesta.

Tää on siis ongelma koska mulla on tällä hetkellä poikaystävä ja tykkään siitä muuten tosi paljon ja myös seksi on sen kaa muuten tosi kivaa. Mutta kun se haluis että runkkaisin sitä tai ottaisin suihin, niin mua ei vois vähempää kiinnostaa kun sen penis on mun silmissä vaan niin tylsä.

Onks tää yleinen kokemus ihmisillä ketkä tykkää miehistä, että ei tykkää peniksestä? Vai oonkohan sittenkin enemmän lesbo kuin bi...? Tykkään miehistä kuitenkin muuten, mutta naisilla on vaan paaaaljon kuumempi vartalo kuin miehillä.