piraattikana6.7.2017 15:29
1/23
Onkohan alkoholista tulossa mulle ongelma?

Oon alkanu miettiä tätä, ja kun kävin monologia tarpeeks kauan päässä niin päätin purkaa sen tänne johonkin järjestykseen. Jos joku vaikka osais sanoa jotain järkevää.
Oon käyttäny aina alkoholia aika paljon, mut viimeaikoina se on alkanu mietityttää. Toisaalta mietin että tä on liikaa, mut toisaalta taas aattelen että kaikkihan mun ikäset dokaa.

Oon juonu aina aika paljon. Join ekat kännit 13-vuotiaana, ja siitä ehkä vuosi eteenpäin se alko olla sitä että joka viikonloppu kännissä. Nyt oon pian täyttämässä 22, eikä ne jokaviikonloppuset kännit oo vähentynyt. Oikeestaan ne on vaan lisääntynyt. Oon ainakin kaks vuotta ollu vähintään sen perjantain ja lauantain kännissä, mutta usein oon juonu viikollaki vaikka työt kärsiikin siitä. Pystyn kuitenkin tekemään darrassa töitä ihan ok. Kaikki pyhäpäivät tietysti kännissä joulua myöten. Muistan vuoden takaa yhen viikonlopun kun olin selvinpäin, kun selkä oli niin kipeä etten pystynyt liikkumaan. Koko sen viikonlopun mietin pelkästään sitä et saisinkohan jostain revittyä niin paljon voimia että jaksaisin kävellä alkoon.

Välillä on ollu sellasia kosteampia kausia. Tossa oli just pari viikkoa sit 11 päivän pätkä, jonka aikana olin yhen päivän kotona darrassa, kaikki muut olin jossain juomassa. Pari vuotta sitten olin kaks viikkoa kännissä. Just tollasia "putkia" on aina välillä, mut ei mun mielestä kuitenkaan niin huolestuttavan usein.

Mut sitten se miks oon alkanu tätä miettimään edes. Oon seurustellut poikaystäväni kanssa puolisen vuotta. Mua harmittaa ihan sikana kun olin niin kännissä kun tavattiin, en muista siitä mitään. (Ja tiedettäköön että mun kännit on aina sellasia. Jos muistan aamulla kaiken niin se on erittäin harvinaista.) Mun poikaystävä on kanssa kova juomaan, ja kännissä yllättäen meille onkin syntynyt pahimmat ristiriitatilanteet. Ei varmaan oltais koskaan erityisemmin ees riidelty ilman alkoholia.
Jokunen aika sitten kun poikaystävä heräs sairaalasta, päätettiin yhessä vähentää huomattavasti. No, ei olla vähennetty, mutta ens viikonloppu aateltiin olla selvinpäin. Ja siitä mä huolestunkin, koska mua ahdistaa ihan kamalasti ajatus olla koko viikko selvinpäin. Se tuntuu jopa fyysisesti pahalta, en vaan usko että pystyn siihen. Tuntuu ettei mikään oo niin tarpeellista kun juominen. Tuntuis vaan epäreilulta taas juoda kun poikaystävä koittaa olla niin kovin ilman.

En nyt tiiä sainko tähän ees kaikkia ajatuksia purettua, mut helpotti tosi paljon jo kirjottaa tää, niin pystyy jotenkin paremmin prosessoida näitä ajatuksia.