weirdlilbitch22.4.2018 20:50
1/38
onko teidän mielestä okei

jos harrastaa seksiä ekan kerran 14-vuotiaana? itse olen 14-vuotias ja tällainen kuuma jätkä on kyselly mua pari pv niille paneskelemaan ja läheteltiin vähän paljastavia kuvia mutta mä en oikeen tiiä. Tiiän kyllä mistä tykkään, sillä masturboin ekan kerran 11-vuotiaana ja siirä on ehtiny jo itseensä tutustua.

Tää poika on tosi sellanen itserakkaan oloinen ja ehkä vähän kusipääkin, ja mä tiedän et se ei ole musta kiinnostunu millään muulla tavalla kuin seksuaalisesti.
mulla ei ole mikään kiire harrastaa seksiä vielä, mut koen olevani valmis ainakin jos ei nyt yhdyntään niin esim suihinottoon jollekin pojalle. en siis tiedä onko mun luokalta tai mun ikäisiä "menettäny neitsyytensä" tän ikäsenä, mut oon kyllä kuullu kaikenlaista. En halua sellasta huoran leimaa, koska en tunne tätä poikaa enää kovin hyvin enkä tiedä kertoisko se sit muille.

onko täällä 13-14 vuotiaana neitsyytensä menettäneitä? kenelle menetit, oliko poikaystävä/tyttöystävä ja kaduttaako? onko teidän mielestä tää henkilö oikea vai pitäiskö tää asia ottaa enemmän "tosissaan" niinkun kaikki aina sanoo?