blackangel23.6.2017 23:14
1/1
Onko täällä muita jotka "stressaa" hirveesti menkoista?

Oon huomannu et mä "stressaan" menkoista ihan hitosti ja oon tyyliin hysteerinen niitten takia :D

Käytän siteitä ja välillä tamponia. Siteitä vaihan usein vaikka ei ois hirveesti tullukkaa sitä verta ja tamponia vaihan kanssa vaikka mul onki niiy libressen normal/super -tamponeja. Yöllä ku oon menossa nukkumaan nii laitan niin ison yösiteen ku vaan löytyy ja sit viel 2 pientä sidettä poikittain ettei vaa menis ohi, sit yöllä saatan viel herätä ja käyä taas vaihtaa siteen.. Sitku pitäs kävellä nii kävelen tyylii ku joku pingviini :DD

En osaa ottaa rennosti näitten kaa vaikkei mulla ees oo yleensä mitenkään kovin runsaat menkat. Mun menkkojen kestoaikakin on vaan noin 3-4 pv.


Onks teil muilla tällästä? Miten mä voisin ottaa vähän hellemmin näitten kans etten ois nii hysteerinen... Mulla on olemassa myös kuukuppi mut en vaa saa laitettua sitä paikalleen nii et se myöski pysyis siellä. Se on ollu mulla jo moonta kuukautta ja oon harjotellu sen laittoo monet kerrat eri asennoissa ja eri tavoilla mut ei onnistu.. Se mun kuukuppi on Lunette merkkinen, kokoa 1. Mulla on hahmottamisen kanssa tosi paljon ongelmia joten sen takia en oo sit saanu sitä mun sisälle oikein..