cloudycat19.6.2017 13:20
1/7
Onko mulla joku syömisongelma?

En tiedä onko näitä tiedoista mitään hyötyä, mutta menköön.
Olen 165 cm ja 46 kg. Mulla oli vaikeeta vuoden alussa ja sen jälkeeen sain mielialalääkkeet --> elämä helpottui.

Syön paljon. Kotona, varsinkin jos on joku tylsä päivä eikä mulla oo mitään suunnitelmia, syön paljon kaikkea. Esim. tänään, söin aamupalan, jonka jälkeen otin jäätelöä. Sen jälkeen söin muutaman sipsin. Sen jälkeen olen syönyt pari leipää ja hedelmän. Eli usein jos syön jotain tosi makeaa, pyrin tasoittamaan suolasella. Saatan ajatella tylsänä hetkenä, että eipä ole mitään puuhaa, vois syödä jotain.

Tähän väliin mainitsen, että pelkään oksentamista aivan tosi paljjon. Jos mulle tulee siis ällö olo makean syönnistä, yritän saada sen pois syömällä suolaista, niinkuin jo mainitsin.Mulla on myös tapana syödä aina ilta- ja aamupala, vaikka ei olisikaan kovin nälkä.

Oon alkanu miettimään tätä, koska kaveritkin on huomauttanut jotain tyyliin "aina vaan ruoka mielessä" ja sellasia. Ne aina vittuilee jos sanon vaikka että tekee mieli jotain tiettyä herkkua. Vaikka mun paino keikkuu normi- ja alipainon rajoilla (? en ole varma asiasta), haluaisin silti vähentää syömistä. Haluaisin myös liikkua enemmän, mutten ole löytänyt tarpeeksi kiinnostavaa liikuntamuotoa, johon olis motivaatiota.

Saa kysyä, jos tulee jotain mieleen. En keksi nyt muuta mitä kertoisin, mutta jospa joku osaisi auttaa :( olisin kiitollinen!