canisfamiliaris14.6.2017 8:38
1/3
Olenko paksuna vai voiko menkkojen siirto oikeasti turvottaa tissejä näin paljon?

Mulla on ollut ehkäisyrengas vuosikaudet käytössä mutta oon aina pitänyt taukoviikon jokaisen renkaan jälkeen, koska mulla on helpot menkat ja kuukupin kanssa niitä ei edes huomaa. Kävin uusimassa reseptin ja menkkojen siirron yleisyys tuli puheeksi lääkärin kanssa. Päätin kokeilla, koska ei mua nyt kesällä haittaakaan menkattomuus. Edelliset menkat tuli normisti kk sitten.

Maanantaina laitoin uuden renkaan vanhan tilalle ilman taukoa. Yleensä tissit vähän kipeytyy ja turpoo ennen menkkoja, mikä loppuu menkkojen aikana. Niin kävi nytkin ja tänään mun menkkojen pitäs periaatteessa alkaa jos en olis siirtäny ja nyt tuntuu, että tissit räjähtää kohta. Avomieskin eilen omatoimisesti huomasi, että hitto miten isoilta rintavarustukseni näyttää.

Eli. Onko normaalia, että menkkojen siirto aiheuttaa jäätävää turvotusta (ja kai se nyt helvetti loppuu ettei kestä kolmea viikkoa seuraaviin menkkoihin?!) vai voinko mahdollisesti kuulua siihen kahteen epäonniseen prosenttiin, joka tulee raskaaksi ehkäisystä huolehtimisesta huolimatta?