gizibe7.6.2018 20:37
1/8
"nopeet kohtaukset"

onko kellään muulla kokemuksia?

Kyseessä on siis kohtaus, jossa (mun kokemusten perusteella) nimensä mukaisesti kaikki menee nopeasti. Jos liikun, kaikki ympärillä oleva ja kehoni tuntuu liikkuvan pikakelauksella, sydän hakkaa kovaa, myös oma puhe kuulostaa vain nopealta muminalta, kaikki äänet kuuluvat kovina ja jopa lakanoiden kahina sattuu korviin. Tapahtuvat yleensä yöllä kun oon menossa nukkumaan. Muutaman kerran on tullut ihan päiväsaikaankin. Ainoa keino millä oon oppinut saamaan sen loppumaan, että kuuntelen jonkun puhetta muutaman minuutin kunnes puhe alkaa kuulostamaan normaalilta. Yöllä laitan sit yleensä jonkun vlogin pyörimään. Musiikki ei toimi tässä.

Muistan et oon ihan pienenäkin näitä saanut ja vanhempana lapsena sit joskus harvoin. Viime syksynä alkoi tulemaan todella säännöllisesti. kun rupes 1-2 kertaa viikossa tulemaan niin päätin sit käydä koulun psykologillakin juttelemassa, josta ei tosin ollut mitään hyötyä, hän ei ollut kuulemma koskaan kuullutkaan tästä ja sanoi kysyvänsä kolleegoiltaan ja koittavansa etsiä tietoa mutta seuraavalla kerralla kun tavattiin hän sanoi ettei ole saanut mitään tietoa ( mitä en voi uskoa koska en nyt voi olla ainut ihminen tän ongelman kanssa D:)..
nyt oli maaliskuusta toukokuuhun asti "kuivilla" tästä ja toukokuussa tuli kerran ja nyt muutaman päivä sitten taas. (pidän kirjaa)

mutta ne on niin ahdistavia ja vielä häiritseviä mun uteliaalle itselleni varsinkin kun edes ammattilainenkaan ei osaa auttaa...
onko täällä ketään kuka kärsii samasta ongelmasta? onko teillä keinoja pysäyttämään kohtauksia? Tuleeko teillä koskaan päiväsaikaan?