B_Boss18.6.2017 22:00
1/10
Noidannuoli selässä?

Minulle kävi pari viikkoa sitten niin, että tullessani kotiin lenkiltä, en tehnyt mitään normaalista poikkeavaa. Ihan yhtäkkiä alaselkä meni todella kipeäksi. Olin alkanut tekemään ruokaa, mutta nekin jäivät vaan pöydälle. Oli pakko mennä heti sänkyyn selälleen. Tosiaan en voinut liikkua ollenkaan. Esim. kyljellään olo oli mahdotonta. En pystynyt edes hakemaan mitään lääkettä keittiöstä. Lopulta oli pakko käydä vessassa ja meinasin pyörtyä kivusta, kun kävely ja istuminen sattui niin paljon. Seuraavana päivänä kävin vessassa niin, että laskeuduin sängyltä tuskissani konttausasentoon ja konttasin vessaan. Jouduin nostamaan itseni vessanpöntölle käsieni avulla. Enää istuminen ei sattunut ihan niin pahasti, mutta sattui kuitenkin. Sain myös nopeasti otettua lääkettä ennen kun menin takaisin sänkyyn.

Se mikä tässä tapauksessa huomasi etteivät ihmiset ymmärrä selkäkipuja oli kun ihmiset neuvoivat ottamaan lääkettä tai lähtemään päivystykseen. Mutta miten sinne päivystykseen lähtee jos ei edes pysty nousemaan sängystä ylös tai istumaan autossa. Ja lääkettä ei voinut heti ottaa kun ei pystynyt liikkumaan. Ok, no ambulanssi olisi ollut vaihtoehto mutta en halunnut sellaista kutsua.

Tuo meni parissa päivässä ohi täysin, mutta pelkään että jos selkä onkin oikeasti paskana. Terveydenhoitaja sanoi, että ei kuulosta vakavalta vaan ainoastaan joltain lihasjutulta, koska meni ohi niin nopeasti. Alaselkä on välillä oireillut hieman kun olen nostellut lapsia, mutta mitään tällaista ei ole ennen ollut. Vähän pelottaa, että jos tästä nyt alkoi joku selkävaivakierre jonka takia joudun eläkkeelle ennen aikojaan...

Onko kellään mitään sanottavaa tähän? Kokemuksia ym.?