Ameskuukkeli28.6.2017 8:42
1/22
Muita, jotka ei tykkää kosketuksesta...?

Mä oon muksumpana tykänny hirveesti halailla ihmisten kaa ja oon muutenki ollu semmoi läheisyydenkipee. Mut nykyään jopa jos mun äiti tai veli tai iskä, vaikka tökkäsee mua käteen tai ottaa varpaasta kiinni ihan sillee hauskassa mielessä, ni kavahdan ja sanon heti, että voisitko oikeesti lopettaa. En tiiä mikä siinä on. :D Mulla ei oo mitää kosketukseen liittyviä traumoja. Jotenki iän myötä mulle on vaa kehittyny tämmönen.

Ja siis ainoo poikkeus on ku tulee semmonen tilanne, jossa ns. "kuuluu" halata tai vaikka kätellä, ni sillon se ei oo ongelma eikä mikään. Mä usein ite teen jopa sen alotteen. Jos vaikka hyvästelen kaverin, jota nään harvoin, ni mä avaan kädet sitä halia varten ja jos saan lahjan tai joku asia onnistuu, ni mä oon se joka toisen ihmisen kanssa kikseillessä goes for the hug. Ja just ku olin työhaastatteluski ja alotin siellä duunissa, ni oon kätelly muutaman päivän aikana ihan vieraita ihmisiä vaikka kuinka monta kertaa omasta alotteestani.

Mut sit kaikki muu kosketus alkaa tosi nopeesti tuntuu siltä, että nyt ylitettiin raja. Vaikka kyse ei ois ees mistää sensuaalisesta vaan ihan viattomasta normaalista kosketuksesta. :D:

Onks muilla vastaavanlaisia fiiliksiä?