Elibaba10.5.2018 19:03
1/3
Monirakkulaoireyhtymä?

Eli siis kyselen niiltä, joilla mahdollisesti on kokemusta kyseisestä, tai ihan muuten vaan kuukautisista kärsivien mielipidettä mun tilanteeseen :D

Eli,

mun menkat alkoi kun olin 12, ja ne oli yllättävän säännölliset about 2 ja puoli vuotta. Ei ollut paljon kipuja, eikä mitenkään voimakas vuoto tai mitään. Sitten kasi/ysiluokalla, ehkä vähän aiemminkin, mun menkat alko heittää ihan vitusti. Saatoin saada erittäin niukat kuukautiset kerran 3 kk tai sitten melko runsaat kktiset "normaalikierrolla". Lukion ykkösellä ollessani mulla oli parin päivän ajan ihan saatanan kipeä kohta vasemmalla alavatsassa, joka tutkimuksieni mukaan olis voinut olla munasarjakysta, mutta en käynyt lääkärissä, joten en voi tietää varmaksi. Koko yläaste-lukioaikana mun menkat ei ole muuttuneet miksikään, ne vaan on sitä mitä ne on olleet. Joskus vuodan vähän parin viikon ajan, joskus saan "oikeet" menkat parin kuukauden välein, mutta säännölliset ne ei ainakaan ole..

Mitä mieltä ootte tästä? Oon käynyt verikokeissa, joissa otettiin hormoniarvot, mutta niissä ei ollut mitään normaalista poikkeavaa.