Tutturitari13.5.2017 20:26
1/21
Miten sinua haukuttiin yläasteella? Mitä ajattelet asiasta nyt vanhempana?

Tänään taas sain sen hetken tuntea pienen muiston sitä KAMALAA yläasteaikaa kun yksi ystäväni leikkimielisesti sano kun muisteltiin yläasteaikoja, että "Ainiin, ja kaikki kutsu sua sillo perunanenäLeenaks!" Oon siis kuullu tota tosi paljon eläessäni ja yläasteiässä siitä kiusattiin ja monet on sanonut, että olin aina yläasteella se "perunanenäleena". Tuntuu pahalta, että eikö ystävät tajua, että se saattaa tuntua musta edelleen pahalta vai aatteleeko et ne on vaa harmitonta? Joka kerta se säväyttää ja yläasteiässä olin vuosia tosi musertunut ja ajattelin että nenäni pilaa koko maailman.

Oon nyt 24 vuotta. Nykyään oon asian kanssa enemmän kuin sinut ja harvemmin kukaan mun nenää on aikuisiällä kommentoinut eikä se itelläkään juuri ees mielessä pyöri. Nykyään jotenkin tiedostan että se on vaan sukunenä ja oon ihan kaunis vaikka se ei mikään siro ookkaan. Ja ettei mua ihmisenä arvoteta enään ulkonäöllisesti niinkuin yläasteella. Mut se on vaan NIIN raadollista se yläasteaika että en ymmärrä miten ihmiset siellä kestää. Mutta aina kun joku asiasta kommentoi, tunnen pienen hetken sitä tunnetta mitä yläasteella koin, mutta onneksi se menee nykyään OHI. Yläasteella se ei mennyt ohi.

Haluan kuulla, millä nimityksillä sua on yläasteaikoina nimitelty? Miten asian koit silloin? Miten koet asian nyt? Onko asia enään arka paikka?