spectre29.7.2018 11:24
1/13
Miten pysyä motivoituneena...? APUA

Mittani on tällä hetkellä 163cm/~90kg.
Haluan laihtua ja näyttää hyvälle. Toki oon toisaalta sinut kroppani kanssa jo tässä vaiheessa, koska korkeimmasta painostani (110kg) on tultu alaspäin se ~20kg. Mut haluun tietysti näyttää vielä paremmalle.

Tuo painonpudotus ei ollut mitenkään "suunniteltua", paino vain rupesi putoamaan elämäntilanteestani johtuen. Itseasiassa olen jo kuutisen kiloa lihonnut alimmasta painostani joka viime vuoden alussa oli vielä 84kg ("parisuhdekilot").

Minulle tulee aina välillä motivaatiopuuskia, jolloin tarkkailen ja kirjaan ylös syömiset. Viimeisinä motivaatiopuuskina olen käyttänyt kalorilaskuri Sulamoa. Mutta olen huomannut jos muutama kerta jää ruokailut merkkaamatta, motivaatio laskee ja lopetan koko merkkailun ja näin ylensyönti jatkuu normaaliin tapaan.
Tätä motivaatiota kestää aina se joku muutama viikko.

Ongelmani on siis se että en pysty pitämään motivaatiota yllä koko aikaa! Toisaalta luulen ehkä kalorilaskuri ei ole minulle toimiva vaihtoehto, vaikka se tuokin motivaatiota aina kun muistaa merkata ylös. En tiedä mikä sitten olisi sopiva...

En tiedä saako tästä nopeesti kirjottamasta tekstistäni nyt mitään irti, mutta tarvitsisin jotain vinkkejä/apukeinoja jotta itsekin onnistuisin. Olis myös jees kuulla muitten onnistuneista painonpudotustarinoista ja sitä kautta saada vinkkejä omaan tekemiseen!