Sarhy5.4.2018 13:09
1/16
Miten herkkuja rakastava ja liikuntaa vihaava henkilö voi laihtua?

Moikka!

Oon ollu aina tosi laiha, mutta nyt parin vuoden aikana oon ruvennu lihomaan yhtäkkiä. Oon aina syöny vähän epäterveellisesti, eikä liikunta kiinnosta paljoa. Ajattelin että johtuu geeneistä, että vaikka syön epäterveellisesti niin pysyn laihana.

Mutta nyt tosiaan kun muutin pari vuotta sitten omilleni niin sen jälkeen olen lihonut 10kg (50kg—>60kg). Olen 160cm pitkä ja mun pituisen ihannepaino olisi netin mukaan 52kg. Enemmän mua kuitenki kiinnostaa se miltä näytän, ei numeroilla niinkään oo väliä. Oon selvästi pyöristyny ja rasvaa on kertyny paljon mm. mahaan ja reisiin.

Haluaisin nyt laihduttaa, mutta en oikeen osaa. Tiedän miten se tehdään, mutta tykkään syödä herkkuja enkä välitä urheilusta. Töihin kuljen pyörällä, mutta muuten en oikeastaan liiku ollenkaan. Mä en vaan saa sellasta mielihyvää liikunnasta, mitä kuulemma muut saa. Liikunta on mulle raskasta, enkä nauti siitä yhtään. Oon myös tottunu syömään epäterveellisesti niin vähän vaikea yhtäkkiä ruveta syömään hyvin.

Nyt toivoisin jotain vinkkejä, miten saan motivaation liikkumaan ja syömään terveellisesti. Voitte kertoa jotain hyviä ja terveellisiä ruokia ja vaikka kivoja liikuntamuotoja. Haluaisin vaan päästä samaan kuntoon missä olin pari vuotta sitten.