yksäkskaks22.4.2018 17:39
1/3
Mitä tää verinen vuoto tarkottaa?

Eli siis oon syönyt nyt noin vuoden ajan Yaz pillereitä, eikä mitään ylimääräisiä välivuotoja yms ole ollut. Pidän aina joka toiset menkat eli syön aina kaks laattaa putkee.

Viikko sitten mulla alkoi vähäistä veristä vuotoa, vaikka menkkojen ei ois pitäny alkaa vielä kahteen viikkoon. Mulla on aina ollut tosi säännöllinen kierto, joten toi oli todella omituista.

Se oli tosi niukkaa ja kivutonta, joten ajattelin, että se ois varmaa vaa ovulaatio. Vuoto oli aluks sellasta tosi laimeeta veristä, jonka jälkee tosi vahvaa ja todella paksua limaista. Sit se vuoto vaa jatku, mut ei ollu missää vaiheessa runsasta niiku menkkojen aikana. Nyt mulla on ollut alavatsa kipeenä ja jotenki kohtu/emätin on vähä kipeä ja arka. Olen ollut yhdynnässä tämän aikana muutaman kerran, koska sen aikana ei ollut mitään kipuja ja ajattelin ettei se olis epänormaalia. Tänää kuitenkin yhdynnän jälkeen vuodin paljon enemmän ja aloin miettimään tätä enemmän.

Kannattaisko mun varmuuden vuoks tehä raskaustesti vai ei? Koska syön noita pillereitä kuitenki sem verra tarkkaan, että raskaus ois aika epätodennäköstä. Luin myös jostain kohdun tulehduksesta tai jostain, mutta tuskin ois sekää😂

Eli oisko kellää mitää ideoita mitä mun kannattais tehdä? oireina verinen outo vuoto, alavatsa kivut ja emätin on normaalia arempi ja kuukupin laitto ja poisotto on erittäin epämukavaa, vaikka aina on sujunut kivuttomasti.

KAIPAISIN KOVASTI APUA ET SAAN MIELENRAUHAN!