Unnaluuna6.4.2018 18:18
1/11
Mitä mä teen itteni kanssa?

En oo tyytyväinen itteeni. Mulla on huono olla sekä psyykkisesti että fyysisesti. Syy on se, että oon lihonu alle kahdessa vuodessa vähän yli 15kg ja en oo enään normaalipainonen. Mun lihomiseen on vaikuttanu varmaankin yksinäisyys, alakuloisuus, motivaation puute ja ehkä myös liika määrä kaloreita.

Lihomisen myötä mun itsetunto on laskenu entisestään. Mä oon epävarma ja mua ahdistaa välillä olla ihmisten ilmoilla. Lisäks mun pukeutuminen on rajottunu. En voi pitää farkkuja koska saan kauheet vatsakivut, eikä muutenkaa vaatteet näytä mun päällä hyvältä koska mun kroppa ei oo hyvännäköne.

Siispä kysyn teiltä ihmiset, että mitä mä teen? Mä haluun laihtua, mutta mä en osaa. Mä tiedän kyllä mitä mun pitää tehä, mutta mä en saa aikaseks. Kaikki on vaan ajatuksia: "Syön vaan viikonloppusin herkkuja","Alan urheilee joka päivä". Ja vitut. En pysty. Ei mulla ole motivaatiota vaikka haluun laihtua. Se olis mulle hyväks, ainakin fyysisesti. Mä oon niin pitkään yrittäny, mut ei tästä tuu mitään. Oon onneton.