Vaahtokarkki56015.7.2017 4:43
1/2
Mistä johtuu kehon outo käytös?

Mulla on nyt siis juhlaillan jälkeen vatsa sekaisin ja en oo nukkunu kai lainkaan vaikka sitä oon yrittäny monen monta tuntii. Siinä lyhyesti.

Analyysi? Missä vika?

Siis eilisen ruokalista oli aika epäterveellinen ja söin mm. jäätelöä ja kävin hesessä, mistä yleensäkkin tulee vatsa kipeäksi. Siitäkään en tiedä mistä johtuu..
En tiiä miten alkoholi vaikuttaa mun vatsaan, voiko se tehdä näin kamalat ongelmat suolistoon? En siis oo käyttäny alkoholii kauankaan niin siksi en tiiä

Myöskin toi mun humalassa olo on aika outo juttu. Kaveri kun joi jonkin verran tuli humalaan ja pysyi siinä. Mulla taas ei oikeen tuntunut missään ja otin vielä vaan lisää ja sitten nousi. Ehkä tein jotain väärin. Mutta outoo oli varsinkin se että jotenki se vaikutus tuntu loppuvan ku seinään. Oltiin otettu niitä drinkkejä siinä yhen aikaan ja kahdelta tuli vaan semmonen "ei tanssiminen oo kivaa täällä on iha tylsää" fiilis. Mitä ihmettä????
Nii sitten me lähettiin kotiin ja vähä juotii vettä ja juteltii ja koitettii mennä nukkumaa. Tai mä koitin. Kaveri nukahti parissa minuutissa mut mä vaan en saa unen päästä kii en sit millää. Nyt kello on vähä vajaa kaheksan enkä oo varma oonko nukkunu yhtää.

Hmm tuli myös mieleen että kaveri sano että sillä tulee siitä määrästä mitä se joi ni iha varma darra mut mulla nyt ei tunnu olevan mitää darraa vaikka huomhuom join sitä jonkiverra enemmän en sitte tiiä.

Ja mikä tää mun unettomuus on olevinaan muutenkaan? En oo moneen päivään nukkunu oikeesti kunnolla enkä meinaa saada unta millään konstilla ja pyörin sängyssä tunteja. Aivot tuntuu menevän tuhatta ja sataa. Kännykälläkin tulee tottakai oltua kun ei siinä muutakaan keksi mutta mikä auttaisi aivoja hidastumaan??

Sainkohan mä listattua kaikki ongelmat tällä hetkellä