Vehera25.7.2018 0:24
1/5
Mistä amiksessa apua ahdistukseen

Minua ahdistaa aivan kauheasti öisin. Oon monesti nähnyt harhoja ja kuullut asioita (en tiedä, onko kuullut/näkemäni asiat totta, vai kuvittelenko vaan). Oma huone tuntuu kaikista turvallisimmalta paikalta, siellä ei tule oikeastaan mitään ahdistusta ja joudun siitäkin lopulta luopumaan opiskelujen takia. ;( Kun nukun jossain muualla kuin omassa huoneessa, alkaa mielikuvitus laukkaamaan ja rupean näkemään/kuulemaan harhoja. Esimerkiksi olen yrittänyt nukkua sisareni huoneessa parikertaa. Olin 10min ihan normaalina, kunnes aloin kuuntelemaan jonkun nyyhkytystä ja kävelyaskelia (on todella epätodennäköistä että mun äiti olisi itkenyt tai isä, sillä tiesin heidän nukkuvan) . Mua rupee ahistaa kun pelkästään ajettelenkaan enää tota. Tuntuu aina siltä, niikuin huoneessa olisi joku muu itseni lisäksi. En pysty olemaan missäkään asennoissa silmät kiinni. Se tunne on vaan aivan kauhea mikä siitä tulee.

Mulla on ylä-asteen aikana ollut ahdistusta ja itsetunto ongelmia,joittenka takia oon käynyt kuraattorilla puhumassa. Kuraattorilla käynti mulla lopetettiin ysin lopussa, sillä en tuntenut enää mitään ahdistusta. Nyt oon menossa amikseen ja tuntuu että tää ahdistus on vaan pahempi mitä ennen.

Oon aika hukassa ja enkä edes oikein tiedä mistä saisin sieltä amiksessa apua. Kelle mulla pitää edes sanoa tästä ja onko tää jotaki muutaki ku jotai ahdistusta?