commandoll3.7.2017 19:07
1/7
Millainen keho on susta kaunis?

Otsikko kertoo. Haluisin ylipäätään vapaata, kaunista puheenaihetta kehoista. :)

MUISTAKAA: Kaikilla on omat mielipiteet, mutta oma mielipide täytyy osata sanoa oikein. On väärin sanoa esim. "Hyi kaikki laihat on ällöttäviä luikkuja, luut on koiria varten!!1!" Oman mielipiteen voi ilmaista esimerkiksi näin: "Mun mielestä kurvikkuus on kaunista. Pidän siitä, että naisella näkyy muotoja" jne jne. OMALLA MIELIPITEELLÄ EI TARVITSE MOLLATA TOISTEN MIELTYMYKSIÄ :-) peace and love

Voin itse aloittaa. Sanotaan näin, että mulla ei oo mitään yksittäistä "unelmakehoa". Esimerkiksi mun kaverit on tosi erilaisia, mutta pidän heitä kaikkia kauniina omilla tavoillaan. Mutta jos nyt alan miettimään kuvitteellista hahmoa, joka miellyttäisi vahvasti silmiäni... hmm. Naispuolinen henkilö, tummat silmät ja tummat hiukset, jotka ovat luonnonkiharat. Kauniit silmät, vahvoilla meikeillä. Aito, lämmin hymy. Pisamia. About 160-175cm pitkä. Sopusuhtainen vartalo. Paksut reidet, mutta hoikat käsivarret. Pieni mutta pyöreä takamus. Kauniit, keskikokoiset rinnat, jotka istuvat vartalomalliin sopusuhtaisesti. Pehmeä, kuulas iho. Paksut kulmakarvat ja pitkät ripset. Sirot sormet.

Jos myös haluat, niin minua kiinnostaisi tietää sun ikä ja mahdollisesti sukupuoli. Itse olen siis nainen, 17v ja tuossa on minun mielestäni kaunis keho. :-)