mint_tea12.3.2018 0:13
1/35
Miksi naiset haluaa isommat rinnat?

Joskus 13-vuotiaana ajattelin että haluan isommat rinnat. Sillon mun rinnat oli kuitenkin vasta alottanut kasvunsa ja en edes osannut ajatella mitä etuja pienissä rinnoissa on, koska aina vaan kuulee sitä että isot rinnat on muka paremmat.

Mutta nyt kun oon tässä kasvanu (mun rinnat ei niinkään XD) niin oikeesti tajuan että pienet rinnat on ihan yhtä hyvät, jopa paremmat. Mulla on B-kupin rinnat ja nämä on musta hyvät. Ihan sama kasvaako nää enää tästä.

Mulla on kaveri joka aikoo mennä rintojen pienennysleikkaukseen, koska sille tulee sen isoista rinnoista hirveet selkäkivut ja sen on tosi vaikea löytää rintsikoita ja ne on aina tosi kalliita. Isot rinnat muutenkin hölskyy enemmän, eli urheilu on vaikeampaa. Ei voi nukkua mahallaan.

Ehkä miehet tykkää enemmän isommista rinnoista. Tai ehkä ei. Monet tykkää varmasti myös pienistä. Ja tuskin kukaan mies välittää naisen rintojen koosta jos oikeesti tykkää hänestä. Rinnat on aina kuitenkin rinnat.

Pienet rinnat ei myöskään ala roikkua niin helposti. Ne pysyy pidempään terhakkana. Ja mun mielestä sillä rintojen koolla ei ole niin väliä, vaan sillä muodolla. Tää mun kaveri jolla on isot rinnat on ihan nuori vielä, mutta hänen rinnat roikkuu aika alhaalla. Ei ole tarkoitus nyt moittia roikkuvia rintoja, mutta oma mielipiteeni on että jos saisin valita: minun pienet terhakat rinnat vai hänen isot ja roikkuvat rinnat, niin ottaisin omani. Tää mun kaveri tuntuu olevan kuitenkin ylpeä omista rinnoistaan vain niiden koon takia. Ja tuntu jotenkin hassulta tajuta sen jälkeen kun olin hänet nähnyt alasti, että mun rinnat on omalla tavalla kauniit ja omasta mielestäni vielä kauniimmat. Että mikä niissä isoissa rinnoissa on niin erityistä ja miksi musta ei tunnu yhtä hyväksyttävältä puhua siitä miten kätevät nää pienet rinnat on. Jos alottasin keskustelemaan vaikka siitä miten kiva kun voi vaikka makoilla mahaltaan näiden kaa ja olla tuntematta kipua, niin varmana se otettas enemmän silleen säälinä.

Mua ei enää kiinnosta millaiset mun rinnat on. Ne on vaan osa mua eikä niitä voi mitenkään muuttaa. Muuttuuhan rinnat toki vielä iän myötä, esim. jos tulee raskaaksi niin sen jälkeen rinnat voi jäädä isommaksi tai alkaa roikkua.

Voihan sitä ottaa myös implantit, mutta itse en pidä sitä mitenkään vaihtoehtona. Koko ajatus on jotenkin niin ällöttävä. Se että mun rinnat leikattais auki ja sinne pistettäis jotain sinne kuulumatonta. Mihin mä muutenkaan tartteisin isompia rintoja? Miesten iloksi? Please. Tuntuu että aika moni mies on muutenkin sitä mieltä että luonnolliset on paremmat.

Ainoa tilanne jossa näkisin itseni olevan kateellinen jonkun rinnoista olisi silloin, kun tällä naisella ois jotkut C tai D kupin terhakat rinnat, jotka sopii muutenkin tämän naisen vartaloon. Mutta edelleen olisin vain sitä mieltä että ohoh ompas siinä kauniit rinnat, vaan omani ovat myös kivat. Ihan sama.

Mistä tää hehkutus isoja rintoja kohtaan on lähtösin?