itsmysalsa13.6.2017 5:53
1/66
Miksi liikunta on pakkopullaa?

"on niin hyvä olo sen jälkeen kun on urheillut"
"Liikkuminen on hauskaa"

Joo o.. Miksiköhän en ole löytänyt vieläkään riemua liikkumisesta? Fysioterapeutti määräsi meikäläisen jumppaamaan kolme kertaa viikossa kiitos huonon olkapään ja näin olenkin tehnyt. Mutta se aiheuttaa enemmänkin ajatuksia voi ei taas mun pitää rehkiä turhaan, kun yhtä kipeä toi olkapää on sen jumppaamisen jälkeenkin.

Eikä siinä vielä kaikki mutta mieheni yrittää tyrkyttää minulle uusia vinkkejä jatkuvalla syötöllä. Onhan se kiva kun toinen haluaa auttaa, mutta olis kiva jos auttaas löytämään ees jonkinlaisen motivaation tuohon turhuuteen.

Jos rehkin samalla tavalla kuin nämä liikunnasta motivoituneet niin sitten mun pitääs syödä kolme kertaa enemmän ja käydä useammin suihkussa ja sitte on iho kuiva kuin korppu.

Lisäksi kun on sitten nälkä urheilun jälkeen niin luonnollisesti tekee mieli epäterveellisiä asioita kuten sipsejä ja jostain syystä tekee sairaan kovaa mieli medium - pihviä. Ilman urheilua ei tulisi tälläisiä omituisia mielihaluja.

Ja niille jotka saavat sellaisen mielikuvan että olisin ylipainoinen, olette väärässä. Pikemminkin on ollut päin vastaista ongelmaa eli olen ollut anorektinen, joten en kykene vieläkään syömään muuta kuin sen verran kuin on nälkä. Mistä johtuu sitten että liikkumisen jälkeen nälkä on hirveä.

Kellään muulla vastaavia ajatuksia? Tai ideoita miten voisi iloita liikkumisesta tai että se ei tuntuisi niin turhalta pakkopullalta