CitrusCake3.5.2017 12:08
1/11
Mikä tekee alastomuudesta niin kaameeta?

Olen siis tanssija ja meidän tanssiryhmässä on pitkään toisensa tunteneita/tietäneitä tyttöjä ja syksyllä mukaan tuli muutama poika, jotka on nyt jo osa porukkaa. Kaikki on joko ylikoulussa tai lukiossa eli ei olla ihan pikkulapsia.

Ennen treenejä miltein puolet (ja ennen niitä oli enemmänkin) tytöistä menee siihen yhteen ainoaan oppilaiden vessaan vaihtamaan vaatteet, vaikka pukkareita on kaksi, niissä on ihan suljettavat ovet ja pojat ei tuu niiden lähelle ilman lupaa. Kaikki on saman ikäsiä tyttöjä ja ollaan tuttuja keskenämme, joten mikä siitä vaateiden vaihdossa on nii kaameeta? Ja ei kukaan yleensä kokonaan riisuudu. Pikkareita ei yleensä tarvi vaihtaa ja jotku pitää ihan tavalliset rintsikat paidan alla, eli ei tarvi riisuutua alastomaksi. Plus suurimmalla osalla näistä tytöistä on trikoot, joista alkkarit näkyy läpi.

Mä oon aiemmin vaihtanu vaatteet, vaikka yks pojista oli pukkarissa (päästettiin se yhteistuumin kaverin kaa sisään, ku haluttiin jutella). Ei se ees kattonu, ku käänsi heti selkänsä mulle, ku rintsikat lähti. :D Toinen kaverini tuli sit sillon sisään ja poika lähti. Sit tää kaveri rupes heti kyseleen, et mitä ihmettämä luulin tekeväni. Keho on keho ja ei siitä mihinkään pääse. Suurin osa mun ikäsistä tietää kyllä, et miltä kumpiki sukupuoli näyttää alasti.

Oonko mä nyt jotenkin outo, kun en nää syytä hävetä puolialastomuutta tuttujen, samaa sukupuolta olevien ihmisten nähden? Selittäkääpä joku nyt, et miks sinne vessaan on mentävä vaihtamaan paita ja housut ja pukuhuone ei missään nimessä käy.