RandomGirl214.6.2018 23:51
1/5
Mikä mulla on? :c

Okei en ees tiiä mistä alottaisin..

No mulla on ollu vuosia jo vaikeuksia hengittää kunnolla. No siis ei kokoajan mut tosi tosi usein päivässä mun täytyy hengittää pitkin hengen vedoin ja usein musta tuntuu myös etten mä saa kunnolla hengitettyy syvään ja sit mua alkaa ahistaa iha sairaasti ja yritän hengittää rauhallisesti ja juoda vettä..

Ja sama pätee myös huimauksessa. Tai no.. se on sellast et tuntu olemattomalta ja sillee et ei oikeesti oo siellä missä on. Ja sit tietty tuntuu et ois karusellissa. Mut nyt lähiaikoina siit on tullu sellast et pystyy just ja just kävelee sängystä vessaan. Tuntuu niiku kelluis vedessä samalla ku ois karusellissa ja vuoristoradassa. Ja sitte sattuu ja jomottaa päähän varsinki tohon korvien yläpuolelle päähän ja joskus mua aina vihlasee tosi ilkeesti päästä ja täytyy päästä makaamaa. En pysty liikkuu tyylii yhtään ja vähänki jos liikahdan nii alkaa huimaamaa. Ja siis tää on iha pysyvää et niiku huimaa ihan kokoajan.

Ja sit mua sattuu tosta sydämmen kohalta. Siihe niiku sattuu ja se tuntuu sellasseelt puristavalta.. En mä osaa selittää. Ja välillä siin tuntuu sellast väreilyy ja sit mä mee iha paniikkiin siitä ja sit mu pää tuntuu sellaseelt kylmält, vähä niiku jotai kylmää hikee. Ja välillä se alkaa jyskyttää tosi kovaa ja siitä mä vasta saanki paniikkikohtauksen. Mun äidillä on jotain ongelmii sen sydämmes ja se syö verenpainelääkkeitä.

Sori ku tuli noin pitkä mut mä oon vaa nii paniikis tääl et pitäiskö mun mennä lääkärii. Ja siis toi kaikki on ollu mulla jo vuosii ja oon kokoaja harkinnu meneväni lääkärii mut en oo menny. Ja jos sil o jotai merkityst nii oon siis tyttö.

Jos jollain on mitää ideaa mikä mulla on ja et pitäiskö mun mennä lääkärii nii kertokaa!