overthinking30.6.2018 17:02
1/12
Mikä mulla on?

Olen tosi turhautunut oireisiini, enkä tiedä mistä muualtakaan kysyisin apua joten tarvitsen demilääkäreiden apua. Terveyskeskukseen ajattelin maanantaina mennä.

Eli siis olen viikon ajan kärsinyt ihmeellisistä alavatsa- ja selkäkivuista, joka on jomottavaa. Kivut ovat aaltoilevia ja välillä ovat pahempia ja välillä ei edes satu. Mutta kun sattuu pakko päästä makaamaan tai istumaan. Tämän lisäksi olen kärsinyt tiheentynestä virtsaamistarpeesta. Ennen kävin kusella 3-4 kertaa päivässä ja nyt n. ehkä 8 ja tuntuu kokoajan, siltä että pissattaa heti vessakäynnin jälkeenkin ja heti sen jälkeen, kun olen juonut menen kuselle ja kusemisen aikana tuntuu hieman polttelevalta.
Olen kärsinyt myös jonkinnäköisestä ummetuksesta, sillä tuntuu että suoli ei tyhjene kunnolla. Mutta kun iskee kakkahätä vessaan on pakko päästä ja käyn siellä yleensä kerran päivässä. Uloste on usein ihan normaalia eikä löysää tai kovaa.

Tämän lisäksi minulla on jatkuva nälkä, vaikka olisin juuri syönyt. Minua väsyttää todella paljon enkä oikein jaksa tehdä mitään, vaikka nukkuisin 10h. On todella veltto olo ja lihaksiin särkee/ovat puutuneet. Välillä iskee kuitenkin todella paljon energiaa ja olo on normaali. Mieliala on myös hieman maassa ja minulla on jatkuvasti kylmä tai kuuma, yleensä kylmä. Jalkani ovat todella kylmät ja välillä tuntuu, että olisi kuumetta vaikka ei ole. Kurkkuni on myös kipeä ja nenä tukossa en kyllä tiedä liittyykö se tähän mitenkään.

Pahoittelen sekavuudesta ja mahdollisista kirjoitusvirheistä, mutta onko kenellään hajua mistä voisi johtua tai onko jollain ollut samaa?