Sperare18.3.2018 10:39
1/5
Mikä mua vaivaa? (Ahmiminen)

Oon siis "yrittänyt" laihduttaa jonkin aikaa, oon laskenu kaloreita ja pitänyt rajana 1600 kcal mitä saan syödä päivässä. Se onnistuu usein muutaman päivän ajan, mut sit joskus mä vaan alan ahmia jotain herkkuja, usein suklaata, siihen asti että tulee paha olo. Välillä syön sitä silti vaikka oliskin paha olo, mut en vaan pysty lopettaa. Sit jälkeenpäin tulee huono omatunto ja epäonnistunut fiilis. Suklaan lisäks toinen mitä ahmin paahtoleipä, eilenkin ehdin vetää niitä 6 palaa kunnes tajusin että mitä vittua mä oikein teen.

Oon yrittäny päästä sellaseen tasapainoon mun ruokailun suhteen, että arkisin en syö herkkuja yms. Mut sit viikonloppusin sallin ittelleni syödä vaikka vähän karkkia tai suklaapatukan tms. Mut usein käy niin että kun otan vähän jotain suklaata niin alkaa vaan tekemään lisää mieli ja hups oonki vetänyt koko levyn.

Tänäänkin oon vetänyt puolikkaan pussin turkinpippureita ja ihan vitusti sellasia pieniä suklaamunia, ja kello on vasta puol 1. Ja nytkin tätä kirjoittaessa on ihan järkyttävän paha olo ja maha sekaisin niistä herkuista. Ja ahdistaa se et oon nyt jo syönyt yli mun päivittäisen kaloritarpeen. D: haluisin vaan laihtua ja syödä vähän mut en onnistu :(